Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1516
0

ЧИЖЕВСКИЙ: «У Украины есть резервы на матч с Францией»

Олег Блохин не будет менять победный состав, уверен украинский специалист

ЧИЖЕВСКИЙ: «У Украины есть резервы на матч с Францией»
Александр Чижевский

Рекордсмен вищої ліги України за кількістю проведених ігор (400), колишній захисник «Карпат», а нині тренер «зелено-білої» молодіжки Олександр Чижевський проаналізував матч Україна – Швеція (2:1) і поділився думками з приводу сьогоднішнього матчу Україна – Франція.

– Кожен футболіст на полі віддавався настільки, що, як казали раніше: «Позаду тільки Москва». Мене здивувала самовіддача Вороніна, Шевченка, якому вже стільки років, але він віддавався «від» і «до». Ці гравці показали, що насправді є великими футболістами. Та найбільше впало у вічі те, що жоден із гравців збірної України не випадав. Добре зіграла зв’язка Михалик – Хачеріді, яка зуміла стримати Ібрагімовіча, за винятком одного моменту, коли швед пробивав головою.

Та й взагалі, стовідсоткових моментів у Швеції не було. Гострота, коли ми вигравали 2:1, з боку шведів біля наших воріт була, але не більше. Гусєв, як завжди, зіграв на високому рівні, вкотре довівши, що на сьогодні є найкращим крайнім захисником в Україні. А от Сєлін спочатку трішки нервувався. Однак за 30 хвилин у нього неспокій минув і принаймні з його флангу особливих «пожеж» не виникало.

Вважаю, що на наступний матч із французами Блохін нічого не буде змінювати у складі, бо переможний склад не змінюють. Та й коли б хтось випадав із гравців, то його замінили б під час гри. А Блохін почав робити заміни за 15 хвилин до завершення поєдинку.

На гру проти Франції та Англії у нашої команди ще є резерви, відчувається, що команда може ще додати. Тим більше, що ми граємо вдома, а коли трибуни ревуть, гудуть, це допомагає морально. Від такої підтримки з’являється друге дихання і ноги самі починають нести тебе на полі. Фактор домашнього поля за підтримки вболівальників додасть Україні ще більше впевненості.

Ратуша, Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.