Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 июня 2012, 11:34
1882
0

Кривбасс начал подготовку к новому сезону

Кварцяный познакомился с командой

| Обновлено 14 июня 2012, 11:34
1882
0
Кривбасс начал подготовку к новому сезону

11 червня став першим днем, коли гравці криворізького «Кривбасу» зібрались на своїй тренувальній базі для початку підгот овки до нового сезону, старт якого відбудеться вже через місяць.

Того ж дня команді був представлений новий головний тренер – заслужений тренер України Віталій Володимирович Кварцяний. Вже наступного дня розпочалася планомірна підготовка до нового сезону – гравці команди проходили медичне обстеження та ввечері провели перше тренування під керівництвом нового тренерського штабу.
 
Цього дня ще не всі футболісти встигли приїхати до Кривого Рогу, зважаючи на те, що дату збору було змінено. Особливо це стосується іноземного «легіону» «Кривбасу» - найближчим часом до команди мають приєднатись Матіч, Єслінек та Баліч. Трохи пізніше до Кривого Рогу прибуде Міхель Бабатунде.
 
У тренуванні брали участь потенційні новачки «Кривбасу» - голкіпери Юрій Мартищук та Андрій Тлумак, півзахисник Василь Грицук (вихованець криворізького футболу, останньою командою якого був «Нафтовик-Укрнафта») та гравці кривбасівської «молодіжки» Олександр Антоненко, Максим Адаменко та Микола Ляшенко. Закінчився строк оренди в Сергія Мотуза, й він також взяв активну участь в тренувальному процесі.
 
Близько двох тижнів команда пробуде в Кривому Розі, після чого планує вилетіти до Словенії, де продовжить підготовку до чемпіонату. Після тренування, яке мали можливість висвітити представники криворізьких ЗМІ, Віталій Кварцяний дав велике інтерв’ю для програми «ПроФутбол», що на каналі «2+2».
 
Прес-служба ФК «Кривбас»
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.