Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 июня 2012, 11:50
2030
0

Павел КУЧЕРОВ: «Новый сезон будет успешнее предыдущего»

Наставник «Карпат» рассказал о подготовке команды к новому чемпионату

| Обновлено 12 июня 2012, 11:50
2030
0
Павел КУЧЕРОВ: «Новый сезон будет успешнее предыдущего»
Павел Кучеров

Незважаючи на те, що Павло Кучеров не так давно працює у Львові, про «Карпати» він знає вже все. Тому логічно, що керівництво клубу саме йому довірило право вести команду в новому чемпіонаті.

– Мені приємно, що керівництво клубу довірило мені, а також тим тренерам, з якими ми закінчували минулий чемпіонат, право готувати команду до нового сезону. З першого дня почали серйозний робочий процес. Видно, що команда працює з великим бажанням та дисципліновано. Це приємно і наводить на думку, що новий сезон буде набагато успішнішим, ніж попередній.

– Які плани підготовки команди?
– Зараз ми працюємо у Львові. Потім поїдемо за кордон, на збори. Наразі маємо на меті дати команді хорошу фізичну базу, щоб потім більше приділяти уваги тактиці та спарингам. Зараз дуже важливо вивести гравців на один рівень, щоб всі були готові.

– У минулому чемпіонаті команда мала проблеми з фізичною підготовкою...
– Я завжди працюю з м’ячами, але тут прихована і фізична підготовка. Для мене головне, щоб всі були здорові, щоб ніхто не випадав. На зборах продовжимо цю роботу.

– В команді не буде Андрія Тлумака і Тараса Петрівського...
– Тарас довго грав в «Карпатах», він багато зробив для клубу і приніс чимало користі. Однак зараз для нього буде правильно знайти іншу команду, де б він грав у кожному матчі. В «Карпатах» йому буде важко це зробити. Тарас може бути лідером іншої команди, якщо матиме ігрову практику. Щодо Андрія Тлумака, то він воротар усім добре відомий. Але і в нього вік такий, що можна потрохи думати про закінчення кар’єри. У нас було чотири воротарі. Номер один – це Мартін Богатінов, який добре працював наприкінці чемпіонату. Всі ми ним задоволені. Окрім нього, є ще два молоді воротарі: Роман Мисак та Олександр Ільющенков, вони є гравцями молодіжної збірної. Тому Андрію було б важко. Йому в такому віці потрібно грати, а не сидіти на лавці. Бо й молодь треба підтягувати.

– За кого вболіваєте на Євро?
– Насамперед, за хороший футбол, який показують іспанці та німці. Хоча я народився в Росії, двадцять років жив в Голландії, зараз живу і працюю в Україні, у мене немає однієї команди, за яку я вболіваю. Дивлюся реально на речі. Мені подобаються ті, хто грає в креативний, атакувальний футбол. Я за це. Всі цього хочуть. Чемпіонат почався непогано, думаю, він буде й надалі таким цікавим. Звісно, я б хотів, щоб Голландія далі пройшла, але в них існують проблеми в певних лініях. Шанси в команди є, проте вони не фаворити. Голландія, Португалія, Франція та Росія можуть дійти до півфіналів. Україна також може, якщо докладе всіх зусиль. Це буде і стимулом для українців, які почнуть більше ходити на стадіон. Такі події можуть бути лише раз в історії країни. Вони всім запам’ятаються.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.