Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 10 июня 2012, 19:33
5899
7

Златан ИБРАГИМОВИЧ: «Матч против Украины очень важен»

В команде Олега Блохина есть несколько способных исполнителей, считает швед + ФОТО

| Обновлено 10 июня 2012, 19:33
5899
7
Златан ИБРАГИМОВИЧ: «Матч против Украины очень важен»
Златан Ибрагимович

Нападник «Мілана» Златан Ібрагимович - загальновизнаний лідер збірної Швеції. Це людина, яка може самотужки вирішити долю будь-якого поєдинку. І, безсумнівно, у наставника національної команди України Олега Блохіна, як і у всіх захисників синьо-жовтих, міркування про способи нейтралізації довгокосого гіганта викликають неабиякий головний біль. Та й сам Ібрагимович знає собі ціну, і у поєдинку проти співгосподарів ЄВРО-2012 обіцяє показати свої найкращі якості.

«Я відчуваю великий тиск на себе, бо від мене очікують результату. Говорячи про збірну Швеції, завжди в першу чергу згадують Ібрагимовича. А наші вболівальники покладають на мене великі надії, - зазначив Златан, вперше прибувши в зал прес-конференцій київського НСК «Олімпійський». - Однак я люблю такий тиск. Він мене мотивує та допомагає сконцентруватися на важливих речах. А наш матч проти українців буде дуже і дуже важливим».

Форвард, котрий міцну статуру дивовижним чином поєднує з чудовою технікою та просто-таки футбольною грацією, висловив упевненість в своїй команді, хоча й не став робити якісь прогнози на стартовий матч на турнірі. «Усе залежатиме від того, як будуть налаштовані обидві команди з самого початку. Звісно, ми намагатимемося створювати й реалізовувати моменти. Так, ми підемо вперед, але при цьому збережемо надійність нашої задньої ланки», - наголосив Златан.

Крім цього, 30-річний нападник зазначив, що Швеція та Україна дуже схожі за стилем, додавши: «Ми спостерігали за нашим суперником, добре вивчали його. Вся наша команда максимально зібрана й відчуває важливість першого поєдинку. Треба постаратись діяти вкрай обережно, коли господарі атакуватимуть, адже у їх складі є кілька справді здібних виконавців».

Менше з тим, знаний бомбардир переконаний, що в цілому збірна Швеції готова протистояти будь-кому на цьому турнірі. «Ми тут, бо ми - одні з найкращих в Європі. Ми не щасливчики, ми потрапили сюди завдяки наполегливій праці. Наш наставник Ерік Хамрен виконав у цьому сезоні чудову роботу. Ми не демонструємо традиційний шведський футбол. Ми показуємо дещо краще».







Златан Ибрагимович на пресс-конференции накануне матча

uefa.com

Фото Getty Images

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
gri_ngo
Чет кажеться мне, что выйдут из группы Украина и Швеция.
vepr25
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Doom205
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
oyar
нье говори гьоп пока нье перьескочишь (старинная шведская пословица)
wiking70
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
luklik
Златан на кінець то зрозумів де їм настане гаплик
tyigen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил