Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 июня 2012, 07:59
4038
7

Андрей ТЛУМАК: «Я обязательно вернусь в Карпаты»

Голкипер тепло попрощался со львовским клубом

| Обновлено 09 июня 2012, 07:59
4038
7
Андрей ТЛУМАК: «Я обязательно вернусь в Карпаты»
Андрей Тлумак

Андрій Тлумак отримав пропозицію від футбольного клубу «Карпати» у разі завершення ігрової кар’єри залишитися в структурі клубу. Однак багаторічний капітан нашої команди та один з найулюбленіших футболістів львівських вболівальників обрав статус вільного агента. Своє рішення Андрій прокоментував Інформаційному центру ФК «Карпати».

– Перш за все хочу подякувати «Карпатам» за здійснення своєї дитячої мрії – бути гравцем улюбленої команди. Пройшовши всі сходинки від новачка до гравця головної команди клубу, мені поталанило не один сезон захищати ворота «Карпат». Більше того, не на один десяток матчів я виводив команду на поле в якості її капітана. Разом з «Карпатами» вдалося випробувати себе і в незабутніх іграх Ліги Європи. Були в моїй кар’єрі і виступи за клуби інших міст, але в серці я завжди був карпатівцем і навіть коли грав у Харкові, Луганську, Запоріжжі, не лише слідкував за виступами «Карпат», а й палко за них вболівав.

Керівництво клубу запропонувало мені роботу у структурі клубу, але я ще відчуваю в собі сили пограти на найвищому рівні. Думаю, найближчим часом визначуся з командою, за яку буду грати в новому сезоні. Однак більша частина мого серця залишається в «Карпатах», за виступами яких я буду пильно стежити і яким бажаю повернути той рівень гри та результатів, який був ще зовсім недавно. Не сумніваюся, що команді вдасться не лише знову тішити своєю грою багаточисельну армію вболівальників, а й боротися за найвищі місця в турнірній таблиці.

Окремо хочу подякувати вболівальникам «Карпат», які однозначно є найкращими в Україні, особливо фан-сектору. Я особисто, як і вся команда загалом, завжди відчував вашу щиру підтримку – ви вболівали за нас як у дні перемог, так і в часи поразок. Скажу прямо, грати для таких вболівальників – це справжнє футбольне щастя для кожного гравця. Однак зараз прийшов час нам розлучитися – на жаль, таким є життя у футболі. Але я, завершивши свої виступи на футбольному полі, обов’язково повернуся у рідний Львів і скористаюся пропозицією працювати в структурі клубу. Тому я всій каратівській сім’ї говорю: не прощавайте, а до побачення!

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
yurko_ubyh2011
Правильный парень. Удачи ему.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mangooost
та просто сезон у Карпат не вышел, а так вратарь хороший,спады у всех бывают
david_blaine
его уровень 1я лига,ты не воротник !
JazoV
Клоун.Хто тебе сюди крім Дима кличе?!Те саме і зі званням капітана.Хто тобі його дав як не Дим?
LembergWestUkraine
Краще не треба, Андрійку !
JazoV
Довбень.Вали і не нудь.