Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 07 июня 2012, 12:06
1788
5

Волынь верит в сборную Украины

Голкипер Денис Шелихов и вовсе уверен, что «сине-желтые» выиграют Евро-2012

| Обновлено 07 июня 2012, 12:06
1788
5
Волынь верит в сборную Украины
Денис Шелихов

Напередодні відкриття чемпіонату Європи з футболу клубна прес-служба поцікавилася у гравців «Волині» їхніми симпатіями на цьому турнірі.

Звісно, усі наші футболісти вболіватимуть передусім за національну збірну України, забувши про суперництво із гравцями, які її складають, у національному чемпіонаті. А от стосовно симпатій до інших команд, то думки «хрестоносців» розділилися.

Анатолій Демяненко, головний тренер «Волині», сказав, що визначиться із «своїми» командами під час самого чемпіонату. «Побачу передусім, яка команда у найвидовищніший футбол грає», - сказав Демяненко.

Захисник Сергій Сімінін, капітан команди, вболіватиме за іспанців і вірить, що ця збірна виграє Євро-2012. Такої ж думки нападник Євген Павлов та півзахисник Олег Герасимюк.

Ігор Скоба, Саша Стевич та Олег Шандрук «запали» на голландців. Шандруку «летючі голландці» давно імпонують, а Стевичу подобається гра Робіна ван Персі. Окрім того, Скоба сподівається, що на чемпіонаті окрім українців вистрелить ще й збірна Росії. «Але росіяни дуже залежать від свого настрою, якщо у них «піде» гра, то можуть далеко просунутися», - каже півзахисник «Волині». Серб Стевич триматиме кулаки ще й за українців, у яких виокремлює хавів Ярмоленка та Коноплянку.

Голкіпер лучан Денис Шеліхов переконаний, що синьо-жовті стануть чемпіонами і вболіватиме тільки за них. Півзахисник Сергій Пилипчук, окрім українців, виділяє ще росіян. «Я багато пограв у Росії, і з багатьма російськими збірниками встиг зустрітися на футбольному полі, тому буде цікаво побачити їх на Євро», - каже Пилипчук. А чемпіонами, на його думку, стануть німці або іспанці.

Бразильські легіонери «Волині» також перейматимуться турнірною долею України. Захисник Леандро Месіас емоційно заявив прес-службі: «Я тільки за Україну вболіватиму». А Рамон Лопес, триматиме кулаки ще й за Іспанію, бо «червона фурія» ближча до латиноамериканського стилю гри. «За Іспанію грає мій улюблений футболіст – Хаві і я вважаю, що вони знову стануть чемпіонами Європи», - каже Рамон.

Утім побачити ЄВРО-2012 гравці «Волині» зможуть тільки по телевізору, адже впродовж усього турніру будуть на зборах у Словенії. Тому про квитки «волиняни» навіть не турбувалися…

fc.volyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tsariok
Ну если Волынь верит,то так тому и быть.
donkomplekt
Ні, синку, це фантастика!!!
Я сподіваюсь хочаб на один ГОЛ у трьох іграх
Balabuz
Это ж надо так лизнуть Блохину!)
А вообще то - не факт, что сине-желтые это Украина. Это шведы!
Мы - желто-голубые!!!!
stopudoff
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
arherey78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил