Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3631
2

Карпаты вышли из отпуска

Львовская команда начинает подготовку к новому сезону

Карпаты вышли из отпуска

Вчора футболісти головної команди ФК «Карпати» вийшли з відпустки і розпочали підготовку до сезону 2012/2013 рр., упродовж якого на «зелено-білих» чекають виступи у двох офіційних турнірах - ХХІІ за ліком національному чемпіонаті та розіграші Кубка України.

На клубній тренувальній базі в Брюховичах команда зібралася о 17:00. Треба сказати, що всі гравці прибули в гарному настрої, обмінювалися враженнями від відпустки та дискутували на тему Євро, яке стартує в найближчу п’ятницю.

Традиційно підготовку до нового сезону гравці розпочали з поглибленого медичного огляду. А прем’єрне тренування першого етапу підготовки до нового сезону на карпатівців чекає завтра. По його завершенні відбудеться зустріч команди з керівництвом клубу.

Нагадаємо, що новий чемпіонат України, а для «Карпат» це буде ювілейний, двадцятий виступ в елітному дивізіоні вітчизняного футболу, стартує 14-го липня (базовий день). У першому турі на «зелено-білих» чекає один з найпринциповіших суперників - луцька «Волинь».

Галицько-волинське дербі відбудеться в Луцьку, а у Львові карпатівці вперше в новому сезоні зіграють за тиждень, коли до міста Лева завітає маріупольський «Іллічівець» на чолі з новим-старим головним тренером Миколою Павловим.

Що ж до виступів у розіграші Кубка України, то новий похід за почесний трофей «Карпати» розпочнуть 23-го вересня, коли пройдуть поєдинки 1/16 фіналу. Хто буде суперником «левів» наразі невідомо, але зі стовідсотковою гарантією можна сказати, що це буде команда не Прем’єр-ліги, а значить гра відбудеть на полі нашого суперника.

Додамо, що молодіжна команда вийде з відпустки у понеділок, 11-го червня, а 25-го числа підготовку до свого прем’єрного сезону розпочне новостворена команда «Карпат» U-19, яка свої виступи у новому турнірі, першості України серед юніорів під егідою Прем’єр-ліги розпочне 25-го липня домашнім поєдинком проти одеського «Чорноморця».

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
cherkasandriy
чув, що Гвардіола зараз без роботи...
marians
Хто тренером буде?