Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
797
0

Львів відвідають комісари УЄФА

Наступного четверга, 13 липня, Львів відвідають комісари УЄФА

Львів відвідають комісари УЄФА

Представники футбольного органу оцінять готовність нашого міста прийняти матчі чемпіонату Європи 2012 року.

Як повідомив “Газету” виконавчий директор проведення Євро-2012 в Україні Іван Федоренко, комісари УЄФА перевірятимуть достовірність інформації, яку надала міська влада, щодо наявної у Львові інфраструктури. Голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо в розмові з кореспондентом “Газети” зазначив, що фахівці, крім стадіону “Україна” та земельної ділянки, що її виділили під будівництво ще одного стадіону, оглянуть дороги, готельні комплекси, аеропорт і деякі інші об’єкти. За словами Я. Грися, перед приїздом комісарів ніхто не проводитиме косметичних ремонтів. “Вони дуже не люблять, коли їх намагаються “водити за носа”. В наших інтересах показати об’єктивну картину. Наразі навіть не знаємо, що точно комісари захочуть оглянути”, – зазначив голова ФФЛ.

Тішить те, що візит комісарів УЄФА не може спричинити заборону для міста претендувати на проведення матчів Євро-2012. Адже комісари після вивчення інфраструктури Львова лише надаватимуть рекомендації керівному органу європейського футболу. Крім того, вони вкажуть львівським чиновникам, які об’єкти потрібно вдосконалити, та порадять, як краще  це зробити.

Уже 8 грудня Старий світ отримає господаря Євро-2012. До цієї дати Україна та Польща мають провести величезну роботу. Насамперед необхідно підписати відповідні гарантійні угоди з органами місцевого самоврядування міст, які, в разі перемоги українсько-польської заявки, проводитимуть матчі чемпіонату, з керівниками аеропортів. Із 12 до 17 вересня Україну відвідають інспектори УЄФА, які перевірятимуть відповідність нашої інфраструктури наданій документації. Крім України та Польщі, на проведення Євро-2012 претендують Італія й Угорщина спільно з Хорватією. Ярослав Грисьо переконаний, що корупційний футбольний скандал в Італії практично унеможливить перемогу цієї країни в тендері. “Мені здається, що Італію взагалі виключать із числа претендентів на право провести Євро-2012. У кожному разі шанси цієї держави на перемогу в боротьбі мінімальні”, – сказав “Газеті” голова ФФЛ. Натомість Іван Федоренко відмовився коментувати ймовірний вплив корупційного скандалу в Італії на визначення господаря континентальної першості. Виконавчий директор проведення Євро-2012 в Україні переконаний: потрібно не зважати на проблеми конкурентів, а планомірно працювати над вирішенням власних.

Гліб Ваколюк, Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины
Футбол | 28 марта 2024, 09:32 5
Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины

Журналист Виктор Вацко вспомнил кейс из карьеры защитника «Шахтера»

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 3
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.