Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 июня 2012, 14:51
1974
0

Владислав ДОЛГОПОЛОВ: «Сборы проведем в Саках»

Спортивный директор «Зирки» рассказал о планах подготовки кировоградской команды

| Обновлено 05 июня 2012, 14:51
1974
0
Владислав ДОЛГОПОЛОВ: «Сборы проведем в Саках»
Владислав Долгополов

Спортивний директор ФК «Зірка» Владислав Олександрович Долгополов у спілкуванні з клубною прес-службою проаналізував останні матчі та розповів про плани підготовки кіровоградської команди до наступного сезону.

- Перед матчем в Охтирці у команди накопилася втома; чемпіонат підходив до свого апогею. Дали себе проявити гравцям, які не часто потрапляли до «основи». Подивилися з ким будемо продовжувати відносини, з ким будемо розставатися. В протистоянні з командою «Нафтовик-Укрнафта» спочатку гра давалася, місцями перегравали суперника. Та все це було до пропущеного м’яча, до призначеного пенальті в наші ворота. Потім команда була деморалізована. В будь-якому випадку потрібно грати до кінця матчу. Ми професіонали й маємо виконувати свою роботу на футбольному полі.

- Впевнена перемога над білоцерківським «Арсеналом» є реабілітацією за ту поразку?
- Так, я вважаю, що команда повністю реабілітувалася за поразку в Охтирці. В першому таймі довго розкачувалися, придивлялися до суперника, який знаходився у верхній частині турнірної таблиці. Потім у перерві матчу Вадим Анатолійович вніс потрібні корективи: як грати, що треба роботи і голи не змусили себе чекати. При всьому цьому, як би Олександр Кочура реалізував пенальті, то може все почалося ще до перерви. Відзначу, що по структурі та змісту гри «Арсенал» не погано виглядав.

- Розкажіть, будь ласка, про плани підготовки команди до наступного сезону.
- Я 29 травня повернувся з Криму, де провів два дні. Знайшли базу. Будемо жити та тренуватися в Саках. Проживатимемо у новозбудованому пансіонаті. Футбольне поле надається нам в Саках й будемо там з 24 червня (до цього часу тиждень «Зірка» проведе в Кіровограді) по 6 липня. Вже заплановано кілька товариських матчів. Суперниками будуть донецький «Металург», харківський «Геліос» й, скоріше за все, буде полтавська «Ворскла» чи криворізький «Кривбас». Ми з цими командами будемо розташовуватися поруч. Нині обговорюються дати матчів. Так відомо, що 6 липня зіграємо з «Геліосом», а 29 чи 30 червня з «Металургом». Щодо наступного сезону, то я 11 червня їду в Київ на конференцію, яка відбудеться в Будинку Футболу. Буде відомо календар змагань й знатимемо де гратимемо свій перший офіційний матч сезону 2012\2013 років.

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.