Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1762
0

Баскетбольний клуб "Львівська політехніка" не втратить професіонального статусу

Олійник знайшов баскетболістам спонсора

Баскетбольний клуб "Львівська політехніка" не втратить професіонального статусу

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник на зустрічі зі спортсменами заявив, що баскетбольний клуб “Львівська політехніка” не втратить професіонального статусу.
За словами керівника області, він провів перемовини з представниками НПК “Галичина”. Нафтопереробний комплекс погодився повністю фінансувати цю команду.

Нагадаємо, “Львівська політехніка” через проблеми з фінансуванням могла закінчити виступи на професіональному рівні. Президент баскетбольного клубу Ігор Савицький тепер у відпустці. Втім каже, що після першого телефонного дзвінка готовий повернутися до Львова й укласти угоду зі спонсором. У розмові з кореспондентом “Газети” пан Савицький сказав, що для нього заява Петра Олійника виявилася несподіваною. Від заступників намісника він знав, що ведуть перемовини з “Галичиною”, але до підписання договору про співпрацю справа ще не дійшла. Усі команди української баскетбольної Суперліги нині активно готуються до нового сезону. За словами Ігоря Савицького, у вересні потрібно подати заявку на участь у змаганнях професійних команд. “Звісно, ми змарнували багато часу. Команди повністю укомплектувалися. Дехто вже вирушив на другий тренувальний збір, а ми лише на стадії пошуку спонсора та коштів на проведення підготовки. Хоча краще пізно, ніж ніколи. Навіть за умов фінансової непевності ми шукаємо нових гравців”, – розповів “Газеті” президент БК “Львівська політехніка”. 

Пан Савицький стверджує, що команда середнього класу української Суперліги має річний бюджет у межах п’яти-шести мільйонів гривень. Така мегакоманда, як “Черкаські мавпи”, за інформацією Ігоря Савицького, має бюджет у розмірі понад два мільйони доларів. Бюджет “Львівської політехніки” минулого сезону був близько двох мільйонів гривень. Окрім НФК “Галичина”, керівництво львівського баскетбольного клубу веде перемовини з іншими ймовірними спонсорами.

Гліб Ваколюк, Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.