Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
2519
3

Фінал чотирьох КУ з футзалу: Відбулася передзмагальна нарада

Команди обирають комплекти форми «на фарт»

Фінал чотирьох КУ з футзалу: Відбулася передзмагальна нарада

У п'ятницю, 1 червня, в офісі НФК «Ураган» відбулася передзмагальна нарада за участю представників команд-півфіналістів Кубку України, арбітрів, інспекторів і делегатів Асоціації міні-футболу України. На цій зустрічі були визначені кольори ігрової форми, у якій завтра усі чотири команди гратимуть у півфінальних матчах, а також стали відомі бригади арбітрів, які обслуговатимуть поєдинки «Фіналу чотирьох», та офіційні особи від АМФУ, призначені на півфінали і фінал.

Учасники наради обговорили усі організаційні моменти щодо проведення матчів, оформлення заявок команд на ігри, час передматчевих розминок тощо. Віталій Олійник, який нещодавно проводив жеребкування «Фіналу чотирьох», ще раз наголосив на пунктах Регламенту змагань.

У разі нічийного рахунку в основний час півфінальних матчів - далі команди одразу ж перейдуть до серії шестиметрових ударів. Додатковий час (два тайми по 5 хвилин) передбачений лише у фіналі. У випадку нічиєї в овертаймі - володаря Кубка України визначить серія пенальті.

Окрім цього, в залік матчів «Фіналу чотирьох» йдуть жовті та червоні картки за попередження і вилучення, отримані футболістами у матчах чемпіонату та Кубку України, а також першолігової першості. Зокрема, у суботу півфінальний матч з «Локомотивом» через дискваліфікацію пропускатимуть два гравці «Титан-Зорі» - голкіпер Валерій Чичикало та Едгар Каграманян.

Щодо кольорів ігрової форми, то майже усі команди вирішили «на фарт» обрати свої переможні комплекти в останніх матчах. Відтак у першому півфіналі «Титан-Зоря» гратиме у жовтій формі (воротарі - червона), а, відповідно, «Локомотив» - у білій (воротарі - зелені футболки). Другу путівку до фіналу «Ураган» з «Енергією» розіграють у тій же формі, у якій ці суперники нещодавно зустрічалися у Львові. Івано-франківці вийдуть на майданчик у чорній формі (воротарі - біла), а «енергетики» одягнуть звичний зелений комплект (воротарі - рожеві футболки).

Приємною несподіванкою передматчевої наради стало призначення арбітрів, делегатів та інспекторів на усі поєдинки «Фіналу чотирьох». Оскільки ще кілька днів тому в АМФУ повідомили, що арбітри будуть визначені безпосередньо на місці - за три години до початку матчів. Наразі не визначений лише третій арбітр фінального матчу.

Отож, перший півфінал «Титан-Зоря» - «Локомотив» довірено обслуговувати киянину Геннадію Горі та Юрію Щепанському зі Львова. «Ураган» з «Енергією» розсудять два рефері, які вже працювали на двох останніх поєдинках цих команд у якості других арбітрів. Це - Сергій Дребужан з Мукачевого і донеччанин Олег Коваленко.

Примітно, що завершать футзальний сезон в Україні ті ж люди зі свистком, які його й розпочинали. 30 серпня Олег Іванов з Дніпропетровська і киянин В'ячеслав Дараган обслуговували матч за Суперкубок, тепер же їм довірено провести фінальний матч Кубку України.

КУБОК УКРАЇНИ. «ФІНАЛ ЧОТИРЬОХ»

2 червня 2012 року (субота) - півфінали
14.00 «ТИТАН-ЗОРЯ» (Покровське) - «ЛОКОМОТИВ» (Харків)
Арбітри: Гора (Київ), Щепанський (Львів). Третій арбітр: Дараган (Київ).
Хронометрист: Юзик (Івано-Франківськ). Інспектор: Олійник (Київ). Делегат: Залойло (Київ).

15.45-16.00 урочисте відкриття «Фіналу чотирьох»

17.00 «УРАГАН» (Івано-Франківськ) – «ЕНЕРГІЯ» (Львів)
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Коваленко (Донецьк). Третій арбітр: Іванов (Дніпропетровськ).
Хронометрист: Крашенінніков (Калуш). Інспектор: Савицький (Бориспіль). Делегат: Повисший (Київ).

3 червня 2012 року (неділя)
17.00 ФІНАЛ
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Дараган (Київ). Третій арбітр: (не визначений).
Хронометрист: Юзик (Івано-Франківськ). Інспектор: Кузьменко (Київ). Делегат: Лисенчук (Київ).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
trancelife
сам в шоке. Динамо Киев нервно курит в сторонке.
krotenok
Ого сколько кубков уже выграл Ураган!
Vovasss
На такі серйозні матчі можна було б і по два інспектори чи делегати.
Братуся образили, Коп'яка немає. Генадій Анатолійович, не порядок.