Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 июня 2012, 15:58
4458
9

Таврию возглавит Йозеф Хованец?

Чешский тренер считается главным претендентом на пост наставника симферопольского клуба

| Обновлено 01 июня 2012, 15:58
4458
9
Таврию возглавит Йозеф Хованец?
Йозеф Хованец

Постійні читачі «УФ» пам’ятають, що наша газета ще наприкінці квітня (№44 від 26 квітня) передрікала Семену Альтману відставку. Тоді боротьба за зону Ліги Європи ще не була остаточно програна «Арсеналові», але крісло під Семеном Йосипович уже добряче хиталося.

Як бачите, оті чутки виявилися небезпідставними — Альтман залишився безробітним.

За ексклюзивною інформацією «УФ», яку журналіст отримав телефоном із Праги, одним із головних претендентів на порожнє місце головного тренера кримського клубу є чеський наставник Йозеф Хованець. Тренерську кар’єру 52-річний фахівець розпочав у рідній празькій «Спарті», за яку провів кількасот матчів у якості футболіста. На тренерському містку клубу Хованець досяг успіхів (два чемпіонства поспіль), за що отримав винагороду у вигляді посади наставника національної збірної Чехії. Керування головною командою країни пан Йозеф розпочав дуже яскраво: чехи на одному диханні пройшли кваліфікації до Євро-2000, але там задовільнилися лише третім місцем у групі. На мундіаль-2002 Хованець збірну не вивів, поступившись у стикових матчах бельгійській команді. Ця поразка вартувала ймовірному наставнику «Таврії» роботи у збірній. Надалі були короткотривалі періоди у скромному чеському клубі «Маріла» та російській «Кубані», кількарічна перерва у тренерській діяльності та повернення до «Спарти». Нині Йозеф Хованець, зокрема, знаний у Чехії футбольний коментатор. Утім, цілком можливо, що з цим ремеслом наддосвідчений (але водночас і не дуже віковий), Хованець попрощається заради роботи у «Таврії».

Слава ЖУЛЯН, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ABC
Нет,качество мануфактуры не удовлетворяет амбиции Фирташа.Следующего....
Simf87
О б*я.Прочитали,что комментатор и понеслась.А то,что сборную Чехии тренировал,два чемпионства брал,как будто пропустили мимо своих глазёнок.Ну конечно,у нас народ в стране просто сильно говнистый.
Rusol
Лучше бы Альтман бы А то взяли вместо Альтмана комментатора
geco
Какой Куницын придурок и ворюга. Этот тренер долго не продержится , Куния его заменит и все уворованное спишет на него на этого чеха. Куницыным должна заниматься прокуратура , как такое может быть Куницын перечисляет авиакомпании деньги за перелет для игры чемпионата , а команду отправляет автобусом. А деньги потом дербанят.
black_touch
ты кто такой ? давай до свиданий !
alessandro13
Таврию возглавит Йозеф Хованец?
_____________________________________
Ну, тогда ваще ховайся, кто может!
DocRoberts
Венгер постоянно комментирует.
kjrjvjnbd86
Коментатор будет Тренером хах(((