Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
635
0

Наприкінці минулого тижня футболісти львівських “Карпат” повернулися з відпустки

Карпати на курорті

У четвер вони пройшли тестування, у п’ятницю – медобстеження, а ввечері того ж дня вирушили у Трускавець, де проведуть перший тренувальний збір.

Для тестування “зелено-білих” із Києва приїхали два фахівці методологічної групи Федерації футболу України. Вони привезли спеціальний прилад “Мікрогейт”. Схожі прилади мають на озброєнні італійський “Мілан” і німецька “Баварія”. За підсумками тестування визнали, що білоруський легіонер “Карпат” Аляксєй Сучков перебуває чи не в найкращій фізичній готовності. Загалом, як для цього часу, футболісти в непоганій формі.

У Трускавці “Карпати” тренуватимуться до 10 липня. Як повідомляє Інформаційний центр клубу, в курортному містечку “зелено-білі” проведуть два контрольні поєдинки. Спочатку відбудеться двостороння гра “карпатівців”, а потім вони поміряються силами з ФК “Львів”. Головний тренер “Карпат” Олександр Іщенко каже, що з наставником цієї команди вже досягнуто попередньої домовленості. 11 липня в Угорщині “зелено-білі” розпочнуть другий тренувальний збір. Там вони зіграють ще два товариські поєдинки. Перший із них – з місцевим “Дебреценом”, другий – з одним із призерів румунського чемпіонату.

Тим часом стало відомо, що бразилець Пірес покинув розташування львівської команди. Головний тренер “карпатівців” Олександр Іщенко в коментарі Інформцентру “Карпат” висловив невдоволення швидкісними якостями темношкірого футболіста. “Коли взимку переглядав матчі львівської команди в Туреччині, я був переконаний, що Пірес не є фланговим захисником. Утім він наполіг, що має грати саме на цій позиції. Але це ж нонсенс – фланговий півзахисник без швидкості. Справді, Пірес надто повільний. Тож ми вирішили попрощатися з ним”, – розповів тренер.

О. Іщенко в розмові з журналістом “Газети” не приховував, що на оглядинах в розташуванні команди перебувають деякі футболісти. Проте він відмовився називати їхні прізвища. Сказав, що зможе оприлюднити їхні імена лише після того, як вони підпишуть угоду з “Карпатами”. Відомо, що разом із “зелено-білими” тренується Ярослав Хома, який покинув львівський клуб одразу після того, як “Карпати” втратили прописку у вищій лізі. Декілька тижнів на оглядинах у Львові перебуває також Василь Кобин, який останнього сезону грав за ужгородське “Закарпаття”. Молдовський легіонер Олексій Савінов, що виступав за ужгородське “Закарпаття” і запорізький “Металург”, теж приїхав до Львова. Ще одним потенційним новобранцем “Карпат” є Олександр Першин з київського “Арсеналу”.

Гліб Ваколюк, Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 51
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию
Футбол | 18 апреля 2024, 21:20 1
Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию

Рустам Худжамов высказался о последних успехах кипера сборной Украины

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.