Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Бельгия
| Обновлено 01 июня 2012, 09:46
4022
23

Днепру приписывают интерес к 28-летнему венгру

За 3,5 млн евро Роланд Юхаш может стать игроком «Днепра»

| Обновлено 01 июня 2012, 09:46
4022
23
Днепру приписывают интерес к 28-летнему венгру

28-летний полузащитник «Андерлехта» Роланд Юхаш может пополнить ряды днепропетровского «Днепра», утверждает издание footballpress.net.

Юхаш, являющийся еще и членом сборной Венгрии, заявлял, что хочет покинуть свой нынешний клуб и вариант с Украиной для него приоритетней, чем какой-либо другой.

В свою очередь, пишет издание, руководство «Днепра» готово предложить за полузащитника 3,5 миллиона Евро.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
OM27
1. Юхас досить сильний захисник.
2. Юхас отримав травму у ТМ с чехами, тому переговори Дніпра і Андерлехта призупинені.
3. Угорщина знаходиться значно вище України у рейтингу ФІФА.
4. Головне; як можна порівнювати Сомалі з Габоном??? Сомалі одна з найслабших збірних Африки, а у Габона досить сильна збірна, яка в рейтингу ФІФА знаходиться вище України. Це те саме, що порівняти Францію, Чехію чи Румунію з Мальтою, Андоррою чи Сан-Маріно.
Rusol
Слышь ты памперс обделаный!Сиди и в тряпочку сопи тихонько!Я тебе не твои кенты из подворотни что бы ты в таком тоне тут сто то пи.дел! Будешь со своей матерью или друзями в таком тоне разговаривать!Недомерок одноклеточный!
Banderko
Ну ти печальний пздц. "Дніпар" я писав по-приколу.Може гумор і не ахті,але принаймі це написано не в серйоз.
Але якщо ти зібрався когось чомусь навчати, то сам не роби дитячих помилок.
Ти написав національність "турок" з маленької літери "т",а інші національності "Німець" і "Молдован" з великої літери "Н" та "М" відповідно. Хоч вже пиши однаково,дебільчик ти такий.
По-друге, національності пишемо з малої букви, тобто "турок" ти вгадав правильно, а от "Німець" і "Молдован" неправильно.
"Лемко" також пишемо з малої літери "л", якщо це не початко речення.
Тому підтягни свою орфографію.
Закінчеш бодай університет,тоді зможеш когось чомусь вчити,валянок такий млін
Banderko
Провальний тут ти. Мессы з 15 чи 16 рокыв в Барселоны (юнацька команда).Тому дивитися де він грав у 14 ркоів нема сенсу,болван ти такий.По-друге,Мессі виняток з любого правила.Таких як Мессі одиниці за сто років, а таких як цей венгр тисячі.
Rusol
Ти турок,Німець,Лемко,Чи Молдаван?? Назву команди навчись нормально писати!Не Дніпар а Дніпро!
Rusol
Яка різниця де він грає? Чи в топовому чемпіонаті чи ні?Важно те як він грає!Чемпіонат Аргентини теж не топовий.. А Мессі колись грав там,в командах які ніхто не знає. Грандоли,Ньюэллс Олд Бойз! Так по твоїм міркам якщо Мессі грав не в топовому чемпіонаті, то він погано грає! А чувака визнали кращим футболістом..Твоя теорія провальна
alessandro13
______________________________________________________
У тебя, блин, чувство юмора есть?!?!?!?!?!
Geroi__Odessa
Если Д. планирует бороться за середину турнирной таблицы, то конечно пусть скупает всякий хлам по 3 ляма из венгрии, литвы, и т.п.
Просто я чего то думал что у Д. амбиции повыше.
alex_kor
Я говорю о том, что ко всем (практически) нашим игрокам, проявляют ЯКОБЫ интерес, я давно не слышал официальных предложений, а лишь слухи.Но не суть важно. Андерлехт - не Габон с Ботсваной, а команда не ниже уровнем чем Днепр.Я понимаю наши с вами амбиции, но не те у нас клубы, чтобы к нам ехали звезды.
alex_kor
надо предупредить Ливер, а то небось сами не знают что им интересуются))
Banderko
Взагалі то багато таких гравців у нас в чемпіонаті.Віліан, Коста, Фернандіньйо, Ярмоленко, Коноплянка, Тайсон, Соса...ними інтересуються Наполі, Челсі, Мілан, Атлетіко (М)...
Далі.Взагалі то дуже важливо звідки ігрок.Ти багат очув про сильних футболістів з Ботсвани чи Філіпін?А може круті футболісти в Сомалі чи Габоні?От якщо завтра напишуть що ДК чи МХ привезли футболіста з Гваделупи, ти, тільки чесно, швидше повіриш що привезли якесь "гавно" чи "нового Мессі"?.
І наостанок, щодо важливості того, як грає футболіст.
Коли футболісту 28 років і він 7 останніх років грав в Андерлехті і за цей час до нього не проявив інтерес жоден топ клуб (чи хоча б клуб з топ чемпіонату), то значить футболіст цей грає хреновенько.Може він і не лажає, але це точно посередінй гравець.Мандзюк тоже не лажає дуже, то чому мандзюк має сидіти на лавці,а венгр грати, коли він дуже то і кращий? Дніпару треба купляти не хлам, а толкових футболстів, морлодих і перспективних, а не гравця "пристаркуватого віку", який так нічим себе і не зарекомендував в Європі.
alessandro13
alex_kor — 01.06.2012 11:59
Banderko—01.06.2012 11:50
mazuh—01.06.2012 11:33
Geroi__Odessa—01.06.20...
много ли у нас игроков в чемпионате, которыми интересуются Ливерпули и Манчестеры?
__________________________________________________________
Инкум!!!!!!!!!!!!!!!!!
alex_kor
много ли у нас игроков в чемпионате, которыми интересуются Ливерпули и Манчестеры?Не важно откуда человек, важно как он играет, не нужна нам команда звезд, нужна команда-звезда.
Banderko
Починається...достатньо того, що його гру бачили інші.І якщо він не грає в якомусь із європейських грандів,або хоча б в топовому чемпіонаті в свої 28 років, то це багато чого означає. Якби хоча б він перебував на оглядинах в Інтері, Ліверпулі і т.д. тоді можна було б припустити що він чогось вартий,але просто не підійшов по якихось причинах цим грандам.А так,він в 28 років грає в Андерлехті, який в Європі дуже слабо виступає.Грає за націоанльну збірну,яка дуже слабо грає...який тут висновок?
Rusol
А ты видел его игру..Или тебе по барабану и лишт потроллить ?
Geroi__Odessa
Венгры умеют играть в футбол? Или Д. по барабану?
Banderko
чьот понесло дніпар в андерлехт...давайте півкоманди закупіть там...андерлехт ж сильна команда
Андрій Кардащук
Да, это центральный защитник, н оочень хороший, лидер Бешкиташа. Может сработать хорошая связка - Мазух тоже ведь с Андерлехта, да и помочь может перейти. Эти футболисты, Мазух и Юхайш воспитаники такого же футбола как в Украине так что не удивительно что первый заиграл а второй не сомневаюсь заиграет.
alyoshenka6
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Rusol
Сімао вже не молодий А Юхас норм Варіант!Бачив пару його ігор!Доволі таки солідний Можливо фамілія не солідна ( не Роналдо,Мессі чи навіть Сімао ) Але гра на рівні!+ це те що з Мазухом вони зіграні!Не доведеться притиратись до гри один одного.