Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 мая 2012, 09:10
5943
29

Говерла-Закарпатье в 2012 году будет играть на Арене Львов

Соответствующий договор уже заключен

| Обновлено 25 мая 2012, 09:10
5943
29
Говерла-Закарпатье в 2012 году будет играть на Арене Львов

Між керівництвом стадіону та представниками ужгородського футбольного клубу «Говерла» досягнуті домовленості про подальшу співпрацю.

Договір заключений до кінця 2012 року – це той час, який потрібен стадіону і команді для налагодження повноцінної співпраці. Після цього домовленості будуть переглянуті.

Вже у липні-серпні команда «Говерла-Закарпаття» зіграє на «Арені Львів» з грандами українського футболу: «Шахтарем» та «Металістом».

Ми вітаємо команду «Говерла-Закарпаття» із заслуженим виходом у Прем’єр-лігу, – розповів директор з експлуатації стадіону Олексій Жуковін. – Це прекрасно, що у Львові додасться якісного футболу. «Арена Львів» готова надати найкращі умови для проведення ігор команди в елітному дивізіоні.

У свою чергу віце-президент футбольного клубу «Говерла» Олександр Шуфрич зазначив: "Ми щиро вдячні місту Львову і особливо керівництву футбольного стадіону «Арена Львів» за надану нам можливість проводити домашні матчі Прем’єр-ліги в той час, коли на нашому рідному стадіоні «Авангард» будуть проводитись ремонтно-будівельні роботи. Хотів би заспокоїти наших уболівальників: для них будуть створені всі умови для найбільш зручнішого відвідування матчів у Львові".

Щодо можливого продовження контракту з ФК «Карпати» у наступному сезоні – питання залишається відкритим.

«Газон стадіону і всі технічні системи легко витримають навантаження у три-чотири матчі на місяць. Тому у ситуації, якщо «Арена Львів» буде домашнім стадіоном одразу для двох команд, не буде жодних труднощів», – зазначив Олексій Жуковін. – Справа лише у реальному бажанні грати саме на цьому стадіоні. Але від «Карпат» ми цього бажання поки що не побачили.

Нагадаємо, новий футбольний сезон в Україні розпочинається 10 липня – матчем за Суперкубок України. Перша гра на «Арені Львів» відбудеться 21 липня (базовий день). Чемпіон Першої ліги «Говерла-Закарпаття» зіграє з Чемпіоном Прем’єр-ліги – донецьким «Шахтарем».

stadion.lviv.ua

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Михайленко объяснил, почему сын Шевченко мало играл за сборную Украины U-19
Футбол | 29 марта 2024, 11:41 0
Михайленко объяснил, почему сын Шевченко мало играл за сборную Украины U-19

Главный тренер юношеской команды считает, что Кристиану не хватало адаптации

Комментарии 29
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Leao777
как они говорят... мы ж играем для болельщика!!!!
жаль болел Ужгорода...
Leao777
болелам Ужгорода "ПОВЕЗЛО"!!!!
дождались... пусть теперь львовяне на футбол в ПЛ ходят.....
mykolaiv
tangret я нікого не обожнюю. я реаліст і бачу всі мінуси. я колись теж по-молодості думав який дим поганий і треба його гнати. а далі що? де зараз тернопіль, де франківськ, рівне, фк львів, який ви всі так любили...? кому ті карпати потрібні? я не бачу такої людини навіть у великий бінокль. може в тебе є хтось на прикметі?
tangred
mykolaiv — 25.05.2012 23:41
повір, не тобі мене судити! А ти і далі можеш покірно слухатись і повелятись Димінському! Ти ж його походу обожнюєш
mykolaiv
tangret не велика втрата якщо тебе і таких як ти на україні не буде. а подобається тобі арена - маєш шанс до кінця року там говерла буде грати. тобі в принципі все рівно аби арена.
tangred
от самі і ходіть на "Україну"!!!...Цікаво, а як це комфортніше? Та гравці на такому стадіоні як "Львів Арена", при колосальній підтримці трибун, повинні землю під ногами гризти, лиш би взяти перемогу. А їм бл..ть бачте некомфортно, може причина не в стадіоні, а в самій команді, в керівництві?...Це позор мати такий стадіон і віддати його іншому клубу! Допоки Карпати має Димінський, у команди немає майбутнього, хоч як не печально це визнавати(
anaglyph
Нежданно, но перспективно.
mostic68
КАРПАТИ на стадіоні УКРАЇНА себе почувають значно комфортніше!!! А ШУВРИЧІ нехай іграють на арені РЕГІОНІВ!!!
mykolaiv
зараз всі розказують, який ахмєт класний чувак побудував супер-бупер стадіон, а дим такий-сякий дають йому все готове, а він носом крутить. а чому йому не дозволили побудувати? бо виникло питання - а що нам з цього буде? а тепер коли всі причетні взяли з тої кормушки все що могли думають як би то його диму втюхати та щей бабки з нього збити. але виникає питання - зачєм платіть больше? якщо є за 1грн для чого за 200тис? пасіть корови пане колєсніков.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
BekXan
Просто шок!!!И пусть Дым потом ещё даёт интервью какой он хороший.!!!!!!!
mistercx
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
tangred
mykolaiv — 25.05.2012 12:55
а чого оці "нормальні болєли" не заслужили вболівати на сучасному європейському стадіоні??? Чи ти може хочеш сказати, що на "Львів Арені" у Карпат була погана підтримка, де акустика підвищує шум вболівальників в пару раз, а не він йде просто в небо як на "Україні"!
mykolaiv
tangred я ходжу дивитись ФУТБОЛ , а не на табло! як на мене його може взагалі не бути.
sydac
капец сезон закончился а сколько всего интересного))
Девич в шахтер
Кривов Степаненко в металист
Чорлука и Кранчар могут перейти в Динамо вмести с Безусом и Селином
но эта новость насчет Говерлы тоже удивила)
tangred
mykolaiv — 25.05.2012 12:55
не неси бред! НА Львів-Арені можна відчути себе справжнім європейським фаном, а не втикати на чорно-біле табло "України". Позор!
mykolaiv
мені особисто україна більше подобається ніж арена. після арени на україні відчув себе як вдома! головне, що ті хто прийшли не глухарі якісь що хочуть пофоткатись на новому стадіоні і дивляться замість футболу на табло, чекаючи коли їх покажуть, а нормальні болєли. тим більше проста математика - тут 1 грн оренда там 200тис. хай там за такі бабки корови пасуть! тут я з димом солідарний.
alyoshenka6
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SashOK_St_pop
Все нормально,чому не допомогти сусідам це ж не назавжди.Я сам ще не був на арені Львів а на Україну залюбки.
Андрій Кардащук
Зато так легче будет победить приципиальных соперников, тем более они будут очень вымотаны из-за перелетов. Мне как-то все равно, всегла Украина нравилась, привык, родная. Впервые на стадионе я был именно там, как и многие болельщики Карпат.