Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1531
2

Степан Гирский не сыграет с Волынью

Защитник «Карпат» пропустит матч первого круга УПЛ

Степан Гирский не сыграет с Волынью

4-го липня (базовий день) «Карпати» в рамках стартового туру нового чемпіонату України в Луцьку зіграють з місцевою «Волинню». Яким буде склад «зелено-білих» у принциповому галицько-волинському дербі наразі невідомо. Однак із стовідсотковою гарантією можна стверджувати, що своїм партнерам по команді в грі на полі стадіону «Авангард» не зможе допомогти правий захисник Степан Гірський.

Степан Гірський був вилучений з лавки запасних у гостьовому матчі 1/2 фіналу Кубка України минулого сезону проти донецького «Металурга». Причина – нецензурні висловлювання на адресу бригади арбітрів і бурхливе вираження невдоволення її рішеннями.

Дисциплінарний комітет Прем’єр-ліги своїм рішенням дискваліфікував захисника «Карпат» на три матчі за образу судді. Два поєдинки гравець вже пропустив – ігри 29-го та 30-го турів минулого чемпіонату проти криворізького «Кривбаса» та дніпропетровського «Дніпра» відповідно. Тож третім матчем, який змушений буде пропустити Гірський, стане гра 1-го туру нового сезону в Луцьку.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Андрій Кардащук
Зато все кротофские обьязательно сыграют