Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 мая 2012, 19:18
3195
13

СЕЛЮК: «Куницын спит и видит, чтобы меня не было в Таврии»

Дмитрий Дмитриевич опять обвиняет Стороженко и Куницына в непрофессионализме

| Обновлено 23 мая 2012, 19:18
3195
13
СЕЛЮК: «Куницын спит и видит, чтобы меня не было в Таврии»
Дмитрий Селюк

У неділю ввечері нам вдалося вийти на зв'язок тепер з Дмитром Селюком. На контакт із нами він пішов не надто охоче.

— Для мене дуже важливо, як журналісти подадуть цю інформацію. Не хотілося б, щоб мої слова невірно трактували чи перекрутили, адже я збираюся дати стосовно цієї ситуації ґрунтовний коментар. Не хочу, щоб мою позицію було висвітлено так, як вигідно деяким людям, — розпочав Дмитро Дмитрович. —Часто виникають ситуації, коли мої коментарі ЗМІ не хочуть публікувати, оскільки вони зачіпають інтереси можновладців або подають їх так, ніби я говорю якусь нісенітницю…
Я вам викажу кілька думок щодо ситуації і подивлюся, чи надрукуєте ви їх.

— Ми готові вас вислухати…
— Стороженко (перший віце-президент ФФУ, який підписував рішення КДК. — О.К.) і Куніцин: два черевики — пара. Вони стверджують, буцімто я не є віце-президентом «Таврії». Це навіть добре, адже, оскільки я не займаю цю посаду (зауважу, на їхнє переконання!), то можу висловити все, що думаю про голову атестаційної комісії ФФУ без шкоди для сімферопольського клубу.

Вони — не професіональні люди. Той же Стороженко подавав на мене позов до КДК ФФУ як на віце-президента «Таврії». А Дисциплінарний комітет не просто розглянув питання, а ще й застосував санкції проти клубу. Отож я — хоч і не працівник клубу, але розбираються зі мною, як із співробітником ФК! Де ж логіка? Це як виходить: вони подали позов, але не перевірили інформацію? Отже, на мене подали позов як на людину, котра не має жодного стосунку до «Таврії»? Якщо так, до чого тоді тут клуб? Цікаво…

Зважаючи на це, маю питання: а судді — хто? Дивимося на те, хто очолює Атестаційний комітет ФФУ, і бачимо: Сергій Михайлович Стороженко.

— І про що це свідчить?
— Я про громадянина Стороженка лише скажу, що він постійно перебуває практично на всіх матчах команди Олександра Ярославського. З футболістами обіймається-цілується. Про що це свідчить, як не про те, що у нього близькі стосунки з харківським клубом? Причому він навіть не приховує своїх симпатій до «Металіста» і всім своїм виглядом показує, що лобіює його інтереси. У нормальному, цивілізованому суспільстві для першого віце-президента Федерації це просто неприпустимо! Ніхто собі не дозволяє поводитися так нахабно, як цей громадянин. Це лише крихта того, що хочеться сказати, а дещо пізніше я дам вичерпний коментар щодо ситуації.

— А ще якісь аргументи, вагоміші, у вас є?
— Я хочу сказати, що це лише початок. А який буде розвиток подій — побачимо.

— Тоді поставимо вам конкретніше запитання: що буде з гравцями, які прийшли до клубу за період вашого керівництва? Вони залишаться у команді?
— А чому вони не мають залишатися? У них є чинні контракти. Рішення КДК щодо мене на клубні справи не впливають.
Пан Куніцин спить і бачить, щоб мене не було в «Таврії», оскільки я перекрив доступ грошей у його кишеню. Але, повторюся, рішення щодо мене не вплине на клубні справи — у кого чинні угоди, той там і працюватиме.

— Як відомо, у клубі має бути штатний розклад, і працівники повинні мати з ним контракти чи трудові угоди, які реєструються у прем’єр-лізі. Щоб врешті-решт припинити всілякі маніпуляції на цю тему, скажіть, у вас був контракт з «Таврією»?
— Контракти укладаються лише з працівниками спортивної частини клубу, тобто, з тренерами та футболістами. З працівниками адміністрації таких угод не укладають.

Можете мене називати співзасновником, менеджером, віце-президентом — ким завгодно. Головне, аби робилася справа. Не тільки мене не було у штатному розкладі клубу Сергія Куніцина — немає Анатолія Заяєва, якого ми запросили очолити департамент дитячого футболу. Так само, як і не приймається на роботу фізіотерапевт з Греції. Хоча він є одним з найкращих у Європі. Проте до штатного розкладу потрапили усі ті люди, які нічого у клубі не роблять, але отримують зарплату.

Олексій КОМАРОВСЬКИЙ, «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 0
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 7
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
conquistador
де ти, в цій статті, хоч слово про Дніпро побачив
sk@ut
я тоже сплю и вижу.
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
conquistador
це в частині, де йде про стороженка?! але ж, там чиста правда! (в усякому разі, що стосується відносин стороженка та фк металіст)
geco
В кое в чем он прав.это не надо выбрасывать из внимания. Но думаю ,если убрали бы и Куницына и Селюка , то Таврия работала бы нормально.Эти склоки уже достали .После Евро 2012 думаю будут изменения и в ФФУ и думаю Стороженко уберут.
vova-voloshin
ох и гамно этот селюк, по морде видно даже, гамно. И еще что-то хочет доказать. Думает если по ст ечению звезд он привез в металлург донецк яя туре, значит он бог. И офигенный селикционер, остальные игроки полный отстой которых он привез - не зря его мет д. послал не зря.
ibnNik
А он что,в Украине?
Его не может быть ни в Украине ни в России по причине уголовного преследования.Если появится - будет сидеть.
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
FANAT4400
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
olgorl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
DNEPRYNIN111
А что ему еще делать? Сидеть и ныть
Dmitry_Kogan
все болелы украинского футбола и Тавии об этом мечтают.
Свали из Украины
vladka76
Задолбал уже, баба базарная с черным языком...