Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 22 мая 2012, 14:15
2684
0

Кардинал-Ровно – Енакиевец – 1:1 + ВИДЕО

Нічия, яка розставила по своїх місцях

| Обновлено 22 мая 2012, 14:15
2684
0
Кардинал-Ровно – Енакиевец – 1:1 + ВИДЕО

Дещо злукавили тренери обох команд говорячи, що звітна гра для їхніх команд уже немає стратегічного значення. Ще до початку туру обидва колективи зберігали шанси піднятися сходинкою в турнірній таблиці, але підсумкова нічия не стала в нагоді жодному з колективів. І якщо перемога «Урагана» сама собою позбавила «Єнакієвець» надій на бронзу, то поразка «ЛТК», у разі перемоги рівнян, ще дозволяла сподіватися на 5 місце, але вийшло – «і сам не гам, і другому не дам».

Гра розпочалася без розвідки і це зрозуміло, адже обидві команди вже чудово вивчили одна одну. На першій хвилині суперники перевірили реакцію голкіперів Бондар – Сагайдаченка, а Хурсов – Дєнюжкіна, обидва воротарі впоралися із завданням. У такому ритмі гра тривала до середини тайму. Зігравши приблизно півтайму рівняни більш серйозніше взялися за справу, і Олексію Сагайдаченку довелося попрацювати на славу. Особливо небезпечними були удари Піддубного і Маринюка. Але на 12-й хвилині господарям все-таки вдалося відкрити рахунок. Танський зліва розіграв кутовий з Басичем і прострілив вздовж воріт. М’яч просвистів між ногою голкіпера та стійкою і потрапив до набігаючого на дальній стійці Юрія Когута, якому звичайно нічого не залишалося, як переправити його в сітку воріт – 1:1.

За хвилину після пропущеного голу Олег Солодовник взяв тайм-аут і після цього «Єнакієвець» активізувався, тримаючи Віталія Дєнюжкіна в тонусі до закінчення тайму. Але надто великих проблем перед рівненським голкіпером гравцям «Єнакієвця» створити не вдалося, тому до закінчення першого тайму мінімальна перевага МФК «Кардинал-Рівне» - 1:0 збереглася.

Другий тайм розпочався атаками «Єнакієвця». Темп гри суттєво зріс, і стало помітно, що господарі не завжди встигають за швидкими діями гостей. Додалося роботи і в Дєнюжкіна, який творив у воротах справжні дива. Найбільше дошкуляли йому Нестерук і Хурсов, причому кожного разу завершальний удар наносився з різних точок, обстріл почергово відбувався, то справа, то зліва, то по центру воріт, і Віталію Дєнюжкіну в цей час були непереливки. Правда, і рівняни не забували контратакувати. Намагалися не залишити Сагайдаченка без роботи Віталій Танський і Мар’ян Маринюк.

У таких випадках кажуть – повітря ігрового залу було просто перенасичене очікуванням «футбольного дива». І на 35-й хвилині гостям таки вдалося відновити статус-кво. Не надто помітний у першому таймі екс-«кардиналівець» Волянюк, починаючи з середини другого тайму, суттєво додав у грі, і винагородою Михайлу за активність став гол. Волянюк пройшов лівим флангом до лінії воротарського майданчика і приблизно під кутом 45 градусів до воріт потужно пробив. Намагався завадити йому пробити Дмитро Ситник, підстелившись у підкаті, але цим можливо лише завадив Дєнюжкіну парирувати удар. М’яч, наче випущений з катапульти, просвистів спочатку над захисником, а потім оминув голкіпера і затріпотів у лівій ближній дев’ятці – 1:1.

Після пропущеного голу рівнянам вдалося вирівняти гру, але суттєвих дивідендів це не дало. Особливої гостроти біля воріт не виникало. Не допомогла і гостям змінити рахунок заміна воротаря п’ятим польовим гравцем, у ролі якого вийшов Зам’ятін. Заключні дві хвилини він проводив на майданчику, коли партнери володіли м’ячем, а в разі втрати, у воротах знову з’являвся Сагайдаченко. Правда, двічі на заключній хвилині рівняни ледве не покарали «Єнакієвець». Після удару Хурсова м’яч перехопили господарі, але, поки наважилися на дальній удар зі своєї половини майданчика, Олександр встиг повернутися у власні пенати і захистити порожні ворота. За кілька секунд ситуація повторилася, але на цей раз Віталій Дєнюжкін не затягував з ударом і, щойно заволодівши м’ячем, пробив по порожнім воротам, але знову Хурсов грудьми зупинив політ м’яча до сітки.

Так жодній з команд і не вдалося змінити рахунок гри, і матч закінчився бойовою нічиєю – 1:1, яка хоча і була більш-менш закономірним підсумком матчу, але навряд чи задовольнила бодай одну із команд, адже і МФК «Кардинал-Рівне», і «Єнакієвець» в звітному поєдинку робили ставку на перемогу. Тож, господарі закінчили чемпіонат на шостому місці, а «Єнакієвець» в цьогорічній першості фінішує четвертим.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) – «Енакиевец» (Енакиево) – 1:1

Юрий Когут, 12 - Михаил Волянюк, 35
«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Александр Бондарь, Андрей Паршиков, Марьян Маринюк, Сергей Поддубный - Виталий Танский, Владимир Кручок, Владимир Сондак, Дмитрий Сытник, Павел Дармовис, Тарас Прислупский, Юрий Когут, Александр Басич.
«Енакиевец»: Алексей Сагайдаченко - Александр Хурсов, Валерий Замятин, Виталий Нестерук, Евгений Юнаков - Виталий Скорый, Вячеслав Чуднов, Дмитрий Сильченко,  Михаил Волянюк
Юрий Когут, 22. Александр Бондарь, 38. - Дмитрий Сильченко, 6. Вячеслав Чуднов, 9.
Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Дмитрий Беспорочный (Харьков)

Удары (в створ): 12 (10) - 22 (12)

КАРДИНАЛ-РОВНО – ЕНАКИЕВЕЦ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

События матча

35’
ГОЛ ! Гол забил Михаил Волянюк(Енакиевец (Енакиево)), отправив мяч в верхний угол ворот Денюжкина.
12’
ГОЛ ! Гол забил Юрий Когут(Кардинал-Ровно (Ровно)). Басич прострелил с углового и Басич отправив мяч в сетку ворот.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри
Бокс | 25 апреля 2024, 14:53 6
Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри

Также MEGOGO покажет поединок Беринчик – Наваррете

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.