Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 18 мая 2012, 20:30
2423
3

Руководство ПФЛ встретилось с представителями ТК Футбол

Стороны довольны результатами совместной работы в весенней части сезона

| Обновлено 18 мая 2012, 20:30
2423
3
Руководство ПФЛ встретилось с представителями ТК Футбол
Милетий Бальчос

18 травня відбулася робоча зустріч керівництва ПФЛ та телеканалу «Футбол». У перемовинах взяли участь президент ліги Мілетій Бальчос, віце-президент ПФЛ Ігор Шам, генеральний директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов та продюсер телеканалу Іван Грисько. У ході зустрічі, що відбулася в атмосфері взаєморозуміння, сторони висловили задоволення результатами співпраці протягом весняної частини змагань, а також підтримали спільну думку про важливість подальшої співпраці між Професіональною футбольною лігою та телеканалом «Футбол».

Коментуючи хід переговорів, Мілетій Бальчос зауважив:

«З оглядом на початок трансляцій матчів на телебаченні необхідно зазначити, що цей проект у значній мірі сприяв підвищенню популяризації змагань та іміджу Професіональної футбольної ліги у якості організатора чемпіонату. Мені імпонує, що спільний з телеканалом «Футбол» проект щодо проведення прямих трансляцій центральних матчів між командами першої ліги став успішним. Необхідно розуміти, що футбол, у першу чергу, - це масовий продукт, що має своїх прихильників, які приходять на стадіони підтримати команди. А впровадження телетрансляцій дало змогу значно розширити коло глядачів: матчі, що проводилися протягом весняної частини чемпіонату, знайшли свою аудиторію як у столиці, так і в регіонах, про що свідчать рейтинги телеканалу. Наведу приклад: матч між командами «Зірка» - «Геліос» посів перше місце у тижневому рейтингу трансляцій за чисельністю глядацької аудиторії. Це говорить про те, що поступово, крок за кроком команди клубів, що виступають під егідою ПФЛ стають цікавими не тільки, так би мовити, у «своєму» регіоні, а й в інших областях України. Я впевнений, що спільно з ТК «Футбол» ми виграли у своєчасності виходу на телепростір, адже наразі відчувається готовність глядача, у першу чергу, сприйняти продукт, який пропонують клуби ПФЛ. Це цікаві матчі, у яких зазвичай забивається багато голів, до кінця зберігається інтрига, це чесна безкомпромісна боротьба за право називатися переможцем. І саме це приваблює глядача. Не можу оминути увагою виконання клубами своїх зобов’язань щодо проведення трансляцій. І керівництво, і тренери, і самі футболісти розуміють, що боротьбі за увагу глядача поступово виходить на перше місце і саме вони є основними виконавцями захоплюючого дійства на полі. Якісний показник роботи Професіональної футбольної ліги – це той результат, який глядач бачить по телевізору».

pfl.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Николай(Донбасс)
Мілетій Бальчос зауважив: «...спільно з ТК «Футбол» ми виграли у своєчасності виходу на телепростір... ...– це той результат, який глядач бачить по телевізору»
В том то и дело что не "бачить"! ПФЛ поражено ахметовской параноей делать деньги на всем, и по этому в упор не хотят видеть, что забросив половину трансляций матчей на ТК «Футбол» они лишили большинство болельщиков возможности смотреть эти матчи.
Schulz777
Бальчос - ПEC AXMETOBA!
s.gaidai
Честно говоря раньше, по наивности, думал, что телевидение поможет в борьбе с договорняками. Как же я ошибся!!!