Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
22095
97

Карпаты могут покинуть четыре ведущих футболиста

Федецкий вернется в «Шахтер», остальные могут перейти в «Металлист» или «Днепр»

Карпаты могут покинуть четыре ведущих футболиста

Як пише редакція Football-Ukraine, посилаючись на одного із відомих в Україні футбольних агентів, не зважаючи на те, що «Карпати» зберегли прописку у найвищому дивізіоні, влітку їх покинуть провідні футболісти.

Відомо, що 31 травня Артем Федецький повернеться у розташування «Шахтаря».

Не омине і доля трансферу Ігоря Худоб'яка та Олега Голодюка. На гравців претендують одразу три клуби найвищого дивізіону.

Мова йде про «Металіст», «Дніпро» та «Таврію».

Іспанець Лукас також вже отримав пропозицію із клубу із Прімери, тому також скоріш за все покине «Карпати». Мабуть, мова йде про іспанську «Гранаду».

footballtransfer.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кубок Азии U-23. Южная Корея не сыграет на Олимпиаде, трудная победа Японии
Футбол | 26 апреля 2024, 02:55 0
Кубок Азии U-23. Южная Корея не сыграет на Олимпиаде, трудная победа Японии

Южная Корея в длинной серии пенальти уступила Индонезии – 2:2 (пен. 10:11)

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 97
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mazuh
Два недовольных Хорька поставили -2
san68-68
Так отож. Ещё первых сборов не было, но уже все всё знают и уверенно говорят. Ни заявок самих игроков, ни заявок клубов ещё не было, а уже всех продали и пристроили. С таким же успехом можно написать, что после Евро Карпаты выкупят шейхи. И потом горячё обсуждать это на ветке!
san68-68
А кто им доктор? Работать нужно постоянно, а не один сезон
lviv-999
Що за гнилий базар всі команди по відпусках .За днів 10 коли почнуть виходити буде можна робити певні висновки.Все залежить від того хто буде тренером а Дим вцьому питані дуже непередбачуваний.Другого Шарана не буде Дим не настільки вже тупий такщо чекаєм сюрпизів надіюсь приємних!
LembergWestUkraine
Всі троє в другій частині сезону майже не грали ... Худоб"яка і голодюка травли замучили, Федя не хоче грати, надіється на Цигана з ШД, шо замість Срни поставить, або на теплу лавку ШД чи Ілліча попаде за мільончики ...
Chester
Не надо прикидываться шлангом.
За Голодюка 15 миллионов заломили зимой. Ты правда считаешь что Днепр будет платить такие деньги за него?
polgunar
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ramzes92012
карпаты в пердив
mazuh
Кто им не даст оказаться в МХ? Покупайте..Вам все время дорого!Идинственный кто может помешать оказаться в МХ так это Ярославский и Маркевич!У одного постоянно все дорогие. А у другой все собираеться только Украинца купить.Ну а в итоге одни Марлосы. Так что, как говориться:Нужны? Так покупайте!
Chester
В Днепр уйдут. Даже если сами игроки где-то внутри предпочли бы Металлист, то все равно зная реалии нашего футбола почему-то мне кажется что им просто не дадут оказаться в МХ. Хотя лично я был бы рад видеть в Металлисте любого из них.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Foreman95
хто буде?
milka1979
нехай тягнуть ногу ... для карпат то на краще , вони тільки їх тормозили. Будуть інші , бідуть кращі , а не ці зажирілі.
Darinka
Всё,капец,теперь меня с Карпатами уже почти ничего не связывает в реальных чувствах,только в памяти останется приятный след...
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
JaKrevedko
З Фєдьою все ясно. Худобяк, Голодюк і Лукас на контрактах, якщо підуть з клубу то тільки трансфером. Назвіть мені клуб який захоче заплатити за них ті гроші які хоче Дим?
lukyanchuk96
Скоріш за все Голодюк та Худоб"як підуть в Металіст..ну хіба, що Дніпро запропунує їм кращі фінансові умови..Лукас піде в Іспанію, ну а що йому тут робити? Трішки розігрався..молодий, перспективний..для нього зараз найголовніше розвиватись..як його замітили в прімері..думаю з нього виде хороший гравець..те саме і Голодюк, коли Карпати були при Кононові в топ-5 УПЛ, і Голодюк грав за молодіжну збірну і Худоб"як в Національну зб. Ук. попадав..і Федецький..а що цим гравцям з Карпат, як ледь не вилетіли з вишки? Карпати це не рівень Федецького і Худоб"яка, які можуть грати..які хочуть в збірну..ну і ніяк не перспектива для Лукаса і Голодюка..цим гравцям треба себе проявити.."засвітитись"..удачі хлопцям, спасибі за незабутні ігри для Карпат..Карпати з провідних команд УПЛ перетворились на аутсайдерів, як ледь не поступились Оболоні в боротьбі за вишку....гнати треба таких тренерів..
mazuh
І чого ви так не любите Голодюка))Стільки наєздів на нього постоянно..Як на мене з нього міг би получитись не поганий гравець! Особисто я, хотів би бачити його в Дніпрі