Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5010
16

Николай ЛАВРЕНКО: «Нужен ли Александрии футбол?»

Президент ПФК «Александрия» дал оценку выступлению команды в минувшем сезоне

Николай ЛАВРЕНКО: «Нужен ли Александрии футбол?»
Николай Лавренко

У суботу 12 травня  о 10.00 президент ПФК «Олександрія»  М.Лавренко провів збори з командою та тренерським  складом. Президент дав оцінку виступу команди в прем`єрному чемпіонаті:

- На превеликий жаль,  ми не змогли виконати програму мінімум, яка ставилась перед командою на старті чемпіонату – закріпитись у Прем`єр-лізі.  Завдання було повністю провалене. Футболісти та тренери йдуть у відпустку. Наразі рада клубу визначить формат у якому буде проводити змагання в першій лізі, - наголосив М.М.Лавренко.

Далі президент детально зупинився на роботі футбольного клубу, виказавши суттєві зауваження до роботи всіх його служб. Слід відмітити, що вся інформаційно-аналітична робота з президентом клубу по популяризації футболу: проведення традиційних благочинних заходів, втілення в життя соціальних проектів - не підкріпились ні виступами головної команди, ні молодіжного  складу, які посіли останні місця.

- У 30- ти матчах ПФК «Олександрія» здобула  всього 4 перемоги, 8- нічиїх та 18 поразок, що відкинуло команду на останнє місце в турнірній таблиці Чемпіонату  ПЛ. 20 очок – це надзвичайно низький та негативний показник виступу команди. Ми на передостанньому місці по забитих м’ячах - всього 24, а по прощеним є «лідери» - 58 м`ячів було забито в наші ворота.  Сумна статистика, - констатував факти М.М.Лавренко. 
   
- Я розумію, що це неприємний день для всіх: гравців, тренерів, працівників клубу. Нам є  над чим серйозно подумати, щоб зробити правильні висновки. Клуб робив усе необхідне, щоб уболівальникам було комфортно перебувати на стадіоні під час перегляду матчів за участю ПФК «Олександрія». Клуб вкладав великі кошти в цю справу, але і вболівальники не завжди підтримували команду на належному рівні. Тому, я як президент клубу, знаходжусь у стані невизначеності: чи потрібен Олександрії футбол на такому рівні? - Давайте подивимось як у Львові підтримують команду. Її критикують, але на стадіоні під час матчів вболівальник не дає їй жодної хвилини відпочинку. Вони постійно «женуть» команду до воріт суперника. Там уболівальник  до останньої хвилини  залишається з командою, тримаючи її в напрузі. У  нас цього, на жаль, не було. Наша ж «Ніка» не зібрала й половини вболівальників на останній ключовий  матч з «Чорноморцем».  Для кого тоді виникає слушне запитання цей  футбол? Створювати команду для того, щоб вболівальник прийшов і побачив аншлаг на двох матчах за участю «Динамо» та «Шахтаря». І все ж я щиро дякую фанатів та тих уболівальників, які постійно на протязі багатьох років завжди з командою, - завершив свій монолог М.М.Лавренко.   

www.pfcalexandria.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри
Бокс | 25 апреля 2024, 14:53 6
Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри

Также MEGOGO покажет поединок Беринчик – Наваррете

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
qwerty197111
Многа букв, а все не о том. Замена тренера при выходе команды в ПЛ производится перед началом сезона , а не по ходу него. Шаран команду знал досконально и шанс сохранить прописку с его составом у него был больший. Буряк разогнал 9 игроков состава, из них ключевые: Тармагадзе - продан в Шахту (аренда Ильичевец), а Ксендз ушел за Шараном в Карпаты свободным агентом. Очень сомнительные перестановки, видать реально или деньги кончились, или вкралось сомнение их дальнейшего вложения. Посмотрел г-н Лавренко на игру и зарплаты своих подопечных и сказал: "Ищите парни себе клуб, а в пердив мы и за треть суммы сольемся." Вызов Буряка - просто пиар, за которым скрывали истинное положение от болел. Насчет посещаемости г-н Лавренко не прав, на первые игры в ПЛ ездили даже с областного центра. А дальше, как играла команда, так и шел болельщик.
JaKrevedko
До речі виходячи із статистики яку дає офіційний сайт ПЛ по відвідуваності Олександрія на 15 місці а на 16 місці... Металург Донецьк - команда яка бореться за ЛЄ.
JaKrevedko
Там причина банальна, кажуть із фінансуванням проблеми. В першому колі чемпіонату на футболках була емблема однієї російської фінансової группи, а в другій половині сезону її вже не було. А фани це тільки привід, я бував на фан секторі Олександрії на їхньому стадіоні "Ніка" декілька років тому і скажу що вболівальники там такі ж як і всюди. Те що їх мало - так це проблема більшості футбольних клубів. Одиниці клубів в нас мають більш-менш нормальну підтримку на стадіоні.
tyigen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dmitry_Kogan
Вопрос в другом.. Нужен ли Александрии такой президент? Тренера, который команду привел в ПЛ он выгнал, собутыльнику должность отдал. Теперь рассказывает что кто-то не выполнил программу минимум.
Пусть продает клуб. Президент гавно..
natala78
Живу в 30 км от Александрии и вроде бы должна болеть за этот клуб. Но побывав на нескольких матчах могу сказать - таких болельщиков нет нигде. Я в плохом смысле... Это действительно не болельщики команды Премьер-лиги...
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
yurak57
В том,что команда вылетела основная вина лежит на самом Лавренко.Зачем нужно было убирать Шарана!?После первого круга все у них складывалось не плохо.А что он хотел с таким финансированием,что бы Шаран боролся за еврозону?
Kinddog
Грустно... А ведь не одна Александрия остаётся без поддежки болельщиков. Вспомните Ворсклу. Полтавчане упрямо оставляют своих без поддержки, даже в матчах ЛЕ. Может уровень жизни сказывается и людям пока не до футбола?
Хрюн Моржов
Скорее не нужен. По крайней мере на уровне ПЛ - точно. Да и вообще, зачем столько балласта в ПЛ? Практически половина клубов из года в год озадачены единственной проблемой - сохранением прописки. Это не двигает украинский футбол вверх. В том числе и поэтому даже чемпион сдал в этом сезоне. Нет конкуренции.
xbishop
Он убил Александрию..... идиот..
udman11
Он бы лучше в себе разобрался, а не валил на болельщиков... тренера который поднял их в вышку некрасиво выставил и поставил своего кореша, вот пускай и расхлёбует
fanatboy
всьо правильно,це бля дурний український менталітет не підтримувати команду до кінця...