Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
4821
12

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Вряд ли сыграю на Евро»

События вокруг контракта Артема преградили ему путь на чемпионат Европы

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Вряд ли сыграю на Евро»

Захисник львівських «Карпат» Артем Федецький, після гри з «Дніпром» люб'язно погодився відповісти на декілька питань журналістів, з приводу гри з «Дніпром».

 «Найголовніше те, що ми зберегли місце у Премьер-Лізі, у новому сезоні «Карпати» намагатимуться показувати кращу гру і результат.

 Що стосується поєдинку з «Дніпром», то наша команда, перш за все, думала про власну гру, а не про те, як проходить матч в Одессі, між Чорноморцем та Оболонню, але, звісно ж, коли ми дізналися, що одесити повели в рахунку, то стало легше.

- Артеме, як можеш оцінити арбітраж одесита Віктора Шевцова, який обслуговував гру?
- Я думаю, що Швецов відпрацював нормально, без особливих нарікань. Викликає питання, лише епізод в другому таймі, коли гравець «Дніпра» вибив м'яч з пустих воріт, дехто каже, що гол був, дехто іншої думки, потрібно дивится повтор. Але особисто мені здалося, що м'яч пересік лінію воріт суперника

- Перші п'ятнадцять хвлин другої половини зустрічі, «Карпати» володіли ініціативою і створювали небезпеку у володіннях Лаштувки, але, незважаючи на це, відзначитися не вдалося. На твою думку, чому команда не змогла забити?
 - Важко сказати, потрібно працювати над реалізацією. Була непогана нагода відзначитися у Гладкого, на початку другого тайму, коли Саша головою замикав подачу з флангу, але він пробив вище, хоча з десяти таких моментів, я впевнений, він відзначиться у дев'яти. На зборах у нас буде час, для того, щоб плідно попрацювати над реалізацєю, і я сподіваюсь, що нам це вдасться.

- Головний тренер збірної України Олег Блохін, вніс тебе до резервного списку гравців, які можуть поїхати на Євро. Як ти оціниш власні шанси зіграти на домашньому чемпіонаті Європи?
- Знаєте, є основний список футболістів збірної, до якого входять 26 гравців, а резервні футболісти... Я читав інтерв'ю Максима Калініченка, в якому він висловився з цього приводу, сказавши, що для гравців, які присутні в резервному списку, буде «недовідпустка». Звичайно, хотілося б зіграти на Євро, але через ті події, які раніше відбувалися за участю мене, мабуть такої нагоди не буде.

faeri.ru

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
s.gaidai
«Найголовніше те, що ми зберегли місце у Премьер-Лізі, у новому сезоні «Карпати» намагатимуться показувати кращу гру і результат.
Нє, ну це панятна, шо Карпати тепер будуть бороться за чємпіонство! Але Федетській міг би допомогти нам, жаль, багато втратив часу....
FirstCapital
Вот вам/нам всем и показатель того, как Диминский относится к украинскому футболу: загнобил игрока СБУ из-за бабла. Поэтому нечего гнать на то, что в некоторых клубх мало украинцев...
lair.of.ursus
Так. Їм потрібні молчалкі на українському
lemonst
Навіщо фанатам "України" кричалки на російській мові?
lair.of.ursus
Да ладно. Там для игроков Карпат на скамейке запасных организовали дополнительное табло, на котором отражался счет матча Черноморец-Оболонь, так вместо того, чтобы надрать Днепр, они весь матч в это табло пялились.
dk-4empion
Привет,слушай надо проголосовать !!!
http://nyton.vacau.com/sendmail-zakaz/
Проголосуй за кричалку:
«Пусть знает француз,
англичанин и швед:
Сильней Украины
соперника нет!»
ссылку только вставь в новое окно, бо с ВК пишет : "Потенципально опасная ссылка"
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vlen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alex8-48
Я думаю,что судьи судили объективно,а допущенные ошибки,это недостаток квалификации.И как Швецов собирается Евро судить?
mazuh
- Артеме, як можеш оцінити арбітраж одесита Віктора Шевцова, який обслуговував гру?
- Я думаю, що Швецов відпрацював нормально, без особливих нарікань. Викликає питання, лише епізод в другому таймі, коли гравець «Дніпра» вибив м'яч з пустих воріт, дехто каже, що гол був, дехто іншої думки, потрібно дивится повтор.
-Артем только по етому епизоду у тебя сомнения? А 2 чистых выхода 1х1 в которых судья зафиксировал офсайд? А 3 угловых которых не дали?
aequitas_here
да ладно)) подмешай одному допинг другому накостыляй...и ты в строю