Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 19 мая 2012, 08:25
4438
4

Энергия – Ураган – 1:1 + ВИДЕО

«Золотій» та «бронзовій» інтризі – жити

| Обновлено 19 мая 2012, 08:25
4438
4
Энергия – Ураган – 1:1 + ВИДЕО

Західноукраїнське футзальне дербі, або, як його ще називають «енергетичне», між львівською «Енергією» та івано-франківським «Ураганом» вдалося на славу. Ця гра, на відміну від трьох попередніх у цьому сезоні, не порадувала вболівальників великою кількістю забитих голів. Та попри це, матч став справжньою окрасою чемпіонату. Ще б пак, інтрига у ньому жила до останніх секунд. Обидві команди у чемпіонаті вирішують різні завдання. «Енергія» веду боротьбу з харківським «Локомотивом» за золото першості, «Ураган» намагається захистити третю сходинку та втримати триочкову перевагу над «Єнакієвцем».

Щодо самої гри, то її «Енергія» розпочали з кадрових проблем. Через травму участі у матчі не брав лідер «енергетиків» Валерій Легчанов, якому нещодавно було зроблено операцію. Відсутність Легчанова відчувалася впродовж усього матчу. Більш активніше «енергетичну» битву розпочали гості. Саме вони першими і створили загрозу воротам Кардаша. Валенко класним пасом знайшов молодого Тараса Королишина, який ударом з гострого кута перевірив реакцію кіпера господарів Кардаша.

«Енергія» у боргу не залишилися і огризнулася ударами Коваля та Струка. Щоправда, цим дальнім пострілам бракувало точності. Після цих напівмоментів господарів настала черга «Урагану». Сергій Коваль під пресингом Сержао втратив м’яч, бразилець вийшов на оперативний простір і без роздумів потужно, немов із пращі, пробив по воротах Володимира Кардаша. Однак у рамку воріт не влучив, м’яч просвистів над поперечкою. А далі Сімка та Валенко могли відкривати рахунок зустрічі. У першому епізоді удару Андрія бракувало точності. У другому – м’яч з лінії воріт підстрахувавши свого воротаря виніс Денис Овсянніков. Варто зауважити, що у ці хвилини «Ураган» вмикав пресинг на половині майданчика «Енергії», змушуючи ти самим помилятися гравців господарів. Реакція головного тренера «Енергії Станіслава Гончаренка на такий перебіг подій була миттєвою – тайм-аут.

Наприкінці першої двадцятихвилинки на полі у складі «Енергії» замість Дениса Овсяннікова з’явився Сергій Якунін, з виходом якого гості почали креативніше діяти в атаці. Така креативність почала давати свої плоди. На початку другого тайму «Енергія» створила класний момент. Максим Павленко небезпечно пробивав, але м’яч після його удару пішов уздовж воріт, а його партнер по команді Степан Струк не зміг замкнути штангу.

Креативність Якуніна принесла свій результат на п’ятій хвилині другого тайму. Сергій швиденько з ауту діагональним пасом знайшов Павленка і Максим зліва ударом злету ввігнав м’яч у дальній нижній кут воріт Кирила Ципуна. Пропустивши, «ураганівці» збільшили атакувальні оберти і все активніше почали насідати на ворота Кардаша. «Енергія», своєю чергою, захищалася, шукаючи свої шанси на контратаках.

За три хвилини до завершення поєдинку Сергій Гупаленко почав грати з п’ятим польовим гравцем. Цю функцію виконував капітан франківців Роман Кіндратів. Така тактика дала свої плоди. За 20 секунд до завершення Карліньос з гострого кута зумів таки забити рятівний м’яч для своєї команди.

Що ж, «енергетичне» дербі вдруге у цьому сезоні завершилося унічию. Відтак, «золотій» і «бронзовій» інтригам у чемпіонаті жити, принаймні, до наступного туру, в якому «Енергія» на виїзді зіграє з харківським «Локомотивом», а «Ураган» удома прийме луганську «ЛТК».

Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ’ЯК.

«Энергия» (Львов) - «Ураган» (Ивано-Франковск) - 1:1

 Максим Павленко, 25 - Карлиньос, 40
«Энергия»: Владимир Кардаш - Сергей Коваль, Максим Павленко, Степан Струк, Денис Овсянников - Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Ильдар Макаев, Сергей Тригубец, Сергей Чепорнюк, Сергей Якунин
«Ураган»: Кирилл Ципун - Максим Павлюк, Андрей Симка, Валентин Цвелых, Роман Ярый - Евгений Валенко, Карлиньос, Роман Киндратив, Сержао, Тарас Королишин
 Карлиньос, 29. Роман Ярый, 34.
Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Олег Коваленко (Донецк)

Удары (в створ): 9 (2) - 11 (6)

ЭНЕРГИЯ – УРАГАН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
яким способом? взагалі-то Сержао останні матчі сам на себе не схожий. так що це не заслуга гончара, а швидше проблема Сержао.
starter90
Наконец-то Гончаренко решил проблему Сержао)))
trancelife
2 удара в створ у Энергии - это звиздец
Falkao
Ураган молодец! Вытерпили! Спасибо!