Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1889
1

Денис БОЙКО: «Кривбасс набрал 33 очка и успокоился»

Голкипер криворожского клуба о матче с «Карпатами»

Денис БОЙКО: «Кривбасс набрал 33 очка и успокоился»

Воротар криворізького «Кривбасу» Денис Бойко після гри з «Карпатами», у якій його команда програла з рахунком 0:2, поділився враженнями від матчу.

Хоч перший тайм зіграли добре, однак це не радує, - каже Денис Бойко. - В останніх матчах ми не можемо перемогти. Не знаю, що триває з командою. Важко, мабуть, усім. Можливо, якийсь нефарт, можливо, хтось недопрацьовує, а також інші причини. Зі своєї сторони скажу, що я виходжу на поле лише з однією ціллю – перемогти. «Кривбас» кожну гру може грати краще. Потрібно, щоб у гравців горіли очі і у них була спільна мета на полі. На мою думку, коли команда набрала 33 очки, заспокоїлася.

- «Кривбасу» у цьому чемпіонаті уже нічого не треба, натомість «Карпатам» потрібна була лише перемога. Це якось вплинуло на гру?
- Думаю, що ні. Я, як і всі гравці «Кривбасу», виходжу на поле заради перемоги. А про якісь чутки не хочу навіть слухати і говорити. Це не актуально.

- Чи міг врятувати команду, коли забивав Кополовець?
- У гравця «Карпат» фактично був вихід один на один, він добре пробив під штангу. Схиляюся до думки, що я не виручив команду у цьому епізоді. Треба переглянути відео і розібрати цей епізод. Щодо пенальті, то я не знаю був він чи ні. Утім, наші гравці не сперечалися з арбітром, коли він вказав на точку.

- Чи здивували сьогодні «Карпати»?
- Ні. У Львові зібрані більш-менш хороші футболісти, які стараються грати в футбол. Не скажу, що «Карпати» в турнірній таблиці знаходяться на своєму місці. Утім, так складається чемпіонат. Хтось грає краще, хтось – гірше.

vgolos.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
asuKyiv
Денис БОЙКО: «Кривбасс набрал 33 очка и ... игроки начали зарабатывать"