Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 мая 2012, 08:14
18199
76

Дело Федецкого: суд Лозанны отклонил апелляцию Шахтера +ФОТО

А вердикт насчет матча «Металлист» - «Карпаты» будет получен в конце июня

| Обновлено 02 мая 2012, 08:14
18199
76
Дело Федецкого: суд Лозанны отклонил апелляцию Шахтера +ФОТО
Артем Федецкий

27 квітня 2012 року Спортивний арбітражний суд Лозанни прийняв рішення у справі CAS 2011/A/2653 FC Shakhtar Donetsk v. CPF Karpaty, яким відхилив апеляційну скаргу ФК «Шахтар» на Рішення Апеляційного комітету Федерації Футболу України від 23 листопада 2011 року та залишив останнє в силі (нижче – сканкопія першої та останньої сторінок рішення CAS).

Виходячи з рішення CAS, «Шахтар» і надалі не матиме права без письмової згоди «Карпат» продавати чи передавати в оренду спортивні права на футболіста та буде зобов’язаним не перешкоджати продовженню строку оренди чи навіть повному переходу футболіста до ФК «Карпати» на безоплатних умовах. Також CAS підтвердив те, що 100% економічних прав на футболіста залишаться у «Карпат» і після завершення терміну оренди гравця у львівському клубі. Це означає, що «Карпати» отримають 100% коштів, здобутих від продажу економічних прав на футболіста (знову ж таки, даний трансфер може відбутися виключно за згоди «Карпат»).

Нагадаємо, що ФК «Шахтар» у своїй апеляції наполягав на визнанні недійсними останнього абзацу пункту 2 та пункту 3 контракту №144А, укладеного між клубами та футболістом, що фактично позбавило б ФК «Карпати» реального змісту у володінні 100% економічних прав на гравця, які були придбані у «Шахтаря» в 2009 році. Раніше Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ та Апеляційний комітет ФФУ уже відмовляли у претензіях донецькому клубу, тепер же позицію «Карпат» захистив і Спортивний арбітражний суд в Лозанні.

Нагадаємо також, що керівництво львівського клубу неодноразово заявляло, що ФК «Карпати» міцно стоїть на позиції захисту своїх інтересів та законних прав, будучи цілковито упевненим у своїй правоті у даному питанні.

Окрім вищевказаного рішення, ФК «Карпати» отримав від Спортивного арбітражного суду в Лозанні листа з повідомленням про продовження строку для винесення рішення у справі т.зв. «договірного матчу» («Металіст», «Карпати» та інші проти Федерації футболу України). Як ідеться у листі від найвищого органу спортивного правосуддя від 27.04.2012, вердикт у зазначеній справі ми отримаємо до 30 червня 2012 року.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 76
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Deyy12
а вы надеетесь на порядочность шахтера после европейской пощечины? нуну....посмотрим)))
vint-on
))) я в шокові, що пишуть))))
milka1979
Тьома , тебе люблять КАРПАТИ !!! Хочеш десь "баночку " гріти ??? .... того не варто . ТИ ЛІДЕР !!!!
Deyy12
да пойми ты!!что хоть карпаты и могут продлить аренду но такой футболист как федецкий небудет играть в 1й лиге.получается ни карпаты несмогут его продать без шахтера ни шахтер им владеть без карпат. если карпаты пойдут напринцип карьера федецкого закончена. это понимает и футблист.просто шахтер будет мурыжить парня в 1й лиге пока тот плюнет и поставит ультиматум карпатам либо отдать шахтеру либо играть небудет.вот и все решение сас.
N_GaGa
что донецкие не всех можно купить.
MARADOMA
Ну и поделом им,хоть я и болею за шахтер.Главное справедливость.А тем кто пытается перемешать политику с футболом лишь сожалею и удивляюсь их наивности.Кто из вас,симпатизируя той или иной команде Европы,думает над тем каким макаром заработали себе бабло хозяева мансити,манюнайтед,челси.Завтра придут рыжие к власти ,посадят голубых,а я как болел за шахту так и буду болеть.
zeta2009
А хто такий шахтьор це не команда це збиранці і в додаток зі свїм тренером циганом.Вони привикли що ігри купляють.
Сёма-cтратег
Программистам неуд!
Сёма-cтратег
[url=http://smiles.33bru.com/smile.172441.html][img]http://s20.rimg.info/83e22c147f102b5e98d7f24a9bd1f2f6.gif[/img][/url]
Сёма-cтратег
Сёма-cтратег
Чего смайлы нельзя вставить??? Шо за порно, а не комментарии????
Сёма-cтратег
http://s15.rimg.info/aba96d80ab08c56ce99926752ad1c9a6.gif
Aratt
Про шапки очень в тему
NetDonHark2012
___________________________________________________________
+ 100 Но ОНИ НАС не хотят слышать - а конец ВСЕМУ даунецкому (в украинском футболе, в украинской политике, в украинском бизнесе) будет. С божьей помощью
FANAT4400
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vladyslav_Kharkov
30 июня в деле о якобы "договорняке" наконец-то поставят точку. Кому-то придется извиниться...
tulja68
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
karron
Так там не сказано що він буде грати за Карпати Він спокійно може грати за інший клуб просто продаж без дозволу Карпат не можливий І справді юристи Карпат більш кращі
Mr.Teash
Ничего, ничего... Шахтёр не сдастся и подаст апелляцию в Суд Печерского района, проверенному судье Кирееву...
black_touch
ты що баран подивись коли цей вилупок в останній раз хорошо грав .баран в футболі .