Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
1793
3

Сергій ГУПАЛЕНКО: «У Рівному нам буде нелегко»

«Ураган» – «Кардинал-Рівне» - 5:2. Післяматчеві коментарі

Сергій ГУПАЛЕНКО: «У Рівному нам буде нелегко»

Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер «Кардинал-Рівне»:

- Думаю, що сьогодні ми виглядали не гірше «Урагану». І закономірно все було б, якби ми реалізували ті моменти, що створили. Мушу сказати, що не стільки з реалізацією не виходило, як нам просто не щастило: десь м'яч влучив у штангу, десь влетів. Все ж я сподіваюся, що така невдача пройде. А цей матч ще нічого остаточно не вирішив, адже рахунок 5:2 ні про що не говорить. Все стане зрозумілим саме у Рівному - у повторній грі.

Вдома, в свою чергу, ми налаштовуємося лише на перемогу. Навіть більше того - ми повинні пройти цей етап, бо на сьогоднішній день «Ураган» - це не та команда, яку ми не можемо пройти. Кубкове протистояння складається з двох матчів. Тож відіграти три м'ячі в Рівному, вважаю, нам під силу, а тому ми зробимо усе можливе, щоб пройти далі.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Все ще попереду, і доля путівки до «Фіналу чотирьох» вирішуватиметься саме у Рівному. Добре, звичайно, що ми перемогли, здобувши невелику перевагу. Але з тією грою в обороні, яку демонструвала друга «четвірка», а я говорю про легіонерів, результат міг бути зовсім інший. Я не знаю, чому так відбувається, але це вже триває декілька матчів поспіль. Прикро, що ті гравці, на яких я розраховував, поки не дають результату, а сьогодні у них не було й гри.

Хочу сказати, що з результативністю ситуація у нас не найкраща. Бувають, звісно, випадковості, а в нашому випадку це вже стає закономірністю. Я дуже сподіваюся, що наша команда збереться у повторній грі та зіграє на гідному рівні. Тим паче, що сьогодні «Кардинал-Рівне» показав себе з найкращої сторони, мені особисто їхня гра дуже сподобалася. Тому у Рівному наступного тижня нам буде нелегко, але я вірю у загальну перемогу «Урагану».

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keegan
да и игрок он никакой
goalkeeper89
согласен с тобой киган), верно подмечено . но с другой стороны что ему сказать я слабый тренер - увольте меня? вот и пытается задурить руководство.
keegan
сколько читаю Поддубного, ну никогда Кардинал не проиграл по делу, всегда его команда играла не хуже соперника, но злые силы не дали выиграть, скромнее надо быть и почаще смотреть в турнирную таблицу, тогда может быть все наладится, имхо, без обид