Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1526
2

Сборная Украины U-19 сыграла вничью с Норвегией

К сожалению, украинцы позволили сопернику сравнять счет на последних минутах

Сборная Украины U-19 сыграла вничью с Норвегией

У середу, 25 квітня, юнацька збірна України, складена з футболістів 1993 року народження, провела товариський матч із норвезькими однолітками. У грі, що проходила на полі столичного НТК ім. Віктора Баннікова, команди обмінялися голами й підписали мирну угоду − 1:1.

Підопічні Олега Кузнецова, котрі наразі завершують підготовку до відбірного еліт-раунду ЧЄ-2012 (U-19), у першому таймі володіли невеликою територіальною перевагою, створили кілька моментів біля воріт гостей, проте саме останні були ближчими до успіху. Втім, Йонас Свенссон, що завершував стрімку контратаку, влучив у стійку.

По перерві склад синьо-жовтих змінився більш ніж на половину, й саме комбінація за участю двох свіжих футболістів врешті-решт призвела до гола. Незабаром після того, як гарний шанс відзначитися втратив В’ячеслав Чурко, Юрій Яковенко пройшов правим флангом й викотив м’яч на лінію карного майданчика. Удар дебютанта збірної, хавбека «Оболоні» Іраклі Месхії, який відгукнувся на пас одноклубника, був водночас і сильним, і влучним − 1:0.

Норвежці відновили рівновагу в компенсований час завдяки штрафному, вдало виконаному Магнаром Одегардом. Утім, попри втрачену перемогу, український наставник залишився задоволений грою. «У мене немає жодних претензій до підопічних щодо їхньої самовіддачі. Ми готуємося до кваліфікаційних поєдинків, і в цьому плані спаринг із таким непоступливим й гарно підготовленим опонентом, як збірна Норвегії, був дуже корисним», − зазначив Кузнецов.

Безпосередня підготовка українців до еліт-раунду розпочнеться в середині травня. На заключному етапі кваліфікації вони в 4-му квартеті сперечатимуться за путівку до фінальної стадії з ізраїльтянами (26 травня), ірландцями (28-го) та господарями-португальцями (31-го). Вирішальні баталії Естонія прийматиме з 3 по 15 липня.

Україна (U-19) − Норвегія (U-19) − 1:1
Голи:
1:0 Месхія (72),1:1 Одегард (90+1).

Україна: Ткаченко, Трубочкін, Братков, Череватенко (Балан, 46), Чорноморець (Писко, 46), Полюлях (Боровик, 58), Вакуленко (Месхія, 46), Калитвинцев, Тащі (Трояновський, 64), Чурко, Кулач (Яковенко, 46).

ffu.org.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
skoba76
А де Буяльський?
Zimmark
Если бы они в рыбалке у норвежцев выиграли, было бы интересно.