Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1622
5

«Всі наші надії покладаються на кубок»

Фаны «Карпат» готовятся к массовому выезду в Донецк

Хоч і «Карпати» виступають невдало, львівські фанати завжди з командою. Про виїзд на матч з «Арсеналом», а також про плани на кубковий матч з «Металургом» Інформаційний центр «Карпати» розпитав у керівника ГО «Завжди вірні» Тараса Павліва.

 – Матч у Києві з «Арсеналом» для нас був дуже принциповим, адже це наш одвічний суперник. До того ж фани продовжують вірити в команду. Команда останнім часом вже потрохи вибирається з ями. Отже, до Києва вирушила солідна підтримка зі Львова. Кожен відчував, що підтримка команді вкрай потрібна, тож усі старались хоч якось допомогти хлопцям.

– Скільки фанів їхало на цей виїзд і чи прийшли вболівальники «Динамо» підтримати «Карпати», як в матчі з «Оболонню»?
 – Їхало десь приблизно триста чоловік. Більшість добиралася поїздами. Як і в попередньому матчі в Києві з «пивоварами», нас прийшли підтримати динамівці. Правда, цього разу їх було менше, адже саме в неділю «Динамо» грало в Луцьку. Але їх підтримка нам допомогла.

– Як віднеслись фани до поразки «Карпат»?
 – Всі були дуже розчаровані, адже команда забила два хороші голи, хоча й не показала грамотної гри. Всю гру ми заряджали кубкові заряди, бо добре розуміємо, що в чемпіонаті наша команда грає вкрай погано.

– Уже в суботу «Карпати» гратимуть півфінальний матч з «Металургом». Які плани на цей виїзд?
 – Треба зазначити, що це буде найважливіший матч «Карпат» цього року. Всі наші надії покладаються на Кубок. Лише наша підтримка та хороша гра футболістів можуть забезпечити нам перепустку на фінал Кубка України. Старатимемось організувати масовий виїзд, приблизно п’ятсот осіб. Це дуже серйозно, адже Донецьк – не Луцьк, до якого рукою подати. Всі будуть їхати автобусами. Запрошуємо бажаючих підтримати команду в такому історичному матчі.

Інформаційний центр ФК «Карпати», Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Суперкомпьютер оценил шансы полуфиналистов ЛЧ на победу в турнире
Футбол | 19 апреля 2024, 14:52 0
Суперкомпьютер оценил шансы полуфиналистов ЛЧ на победу в турнире

Борьбу продолжают «Реал» с Луниным, «ПСЖ», «Бавария» и «Боруссия» Дортмунд

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 48
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
DK_USA
Важко буде залишитися! Оболонь має більші шанси . Якщо і виграють в Кривбаса -то цього буде всерівно замало. Та і навряд вони переможуть Донецьк. Провальний сезон. Ганьба!
valdemar84
[quote Райден— 24.04.2012 15:58 ]valdemar84—24.04.2012
Та я ж не проти . Хай виграють кубок. Ну якщо вони вилетять, то не думаю, що основний склад збережеться. Не думаю що Голодюк, Федецький, Худобяк захочуть проміняти Премєр лігу на кілька матчів в кваліфікації ЛЄ
Райден
Який? Якщо Карпати будуть в ЛЄ бойовий склад збережеться, навіть якщо вилетять, не вилетять і візьмуть кубок - сезон вийшов вдалим, чого б не можна було сказати якщо не будемо в ЛЄ.
Espiritum
Абсолютно вірно!!!!
valdemar84
Найважливіші матчі Карпат у цьому році це гра з Кривбасом і Дніпром, но явно не з Металургом. Бо якщо Крпати вилетять в Пердив, то нащо Україні такий учасник в ЛЕ.