Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
1022
0

Суперважковаговика Кліффорда Етьєнна визнали винуватим в озброєному пограбуванні

Боксер-професіонал у в’язниці

Суперважковаговика Кліффорда Етьєнна визнали винуватим в озброєному пограбуванні

Суд американського міста Батон-Руж визнав суперважковаговика Кліффорда Етьєнна винуватим в озброєному пограбуванні, викраденні та замаху на вбивство поліцейського.

Боксера-професіонала засудили до 150 років тюремного ув’язнення без права на дострокове звільнення.

Кліффорда Етьєнна можна внести до списку провідних боксерів-професіоналів світу. В його активі – перемога над всесвітньо відомим Лаймоном Брюстером. У лютому 2003-го він програв легендарному Майкові Тайсону, а нещодавно, в травні, поступився росіянину Ніколаєві Валуєву.

Торік у серпні Етьєнн пограбував крамничку: забрав із каси близько двох тисяч доларів, захопив автомобіль, у якому перебувала сім’я з двома дітьми, і скоїв у ньому зіткнення з іншою машиною. Коли ж поліція затримувала його, намагався застосувати вогнепальну зброю. Щоправда, він не зміг вистрілити, оскільки “заїв” пістолет.

Цікаво, що боксом “Чорний Носоріг” почав займатися також у в’язниці, коли відбував десятирічний термін за спробу озброєного пограбування. Впродовж судового процесу захист намагався довести, що Етьєнн не тямив, що робив, оскільки перебував у стані наркотичного сп’яніння й страждає недоумством від одержаних у боксерських поєдинках ударів у голову. Проте суд не зважив на ці аргументи.

Тим часом Тімур Ібрагімов з Узбекистану програв американцеві Келвіну Броку. Бою була властива дуже “в’язка” боротьба, з великою кількістю клінчів і малим числом точних ударів. Перші раунди були відносно рівними, проте в другій половині зустрічі Брок захопив ініціативу і декілька разів “струсонув” Ібрагімова. Однак не зумів розвинути свій успіх. До кінця поєдинку обидва боксери помітно втомилися, і Брок декілька разів побував на настилі рингу, падаючи без помітних на це причин. Рахунок суддівських записок за підсумками дванадцяти раундів становив 118-109, 117-111 і 115-113 на користь американця.

Г.В., Львівська газета

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.