Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 22 октября 2012, 16:33
2774
0

Елена Пидгрушная и Вита Семеренко получили награды НОК

Сергей Бубка лично поздравил украинских спортсменок

| Обновлено 22 октября 2012, 16:33
2774
0
Елена Пидгрушная и Вита Семеренко получили награды НОК

20 квітня насправді можна назвати біатлонним днем, адже саме сьогодні дві представниці цього прекрасного зимового виду спорту та їх тренери отримали заслужені нагороди.

Через щільний графік і напружений сезон прими нашої біатлонної збірної – Олена Підгрушна та Віта Семеренко, які були визнані найкращими спортсменками січня та березня відповідно, отримали з рук президента НОК України Сергія Бубки статуетки, дипломи й грошові винагороди лише сьогодні.

Олімпійський 2012 рік розпочався тріумфом Олени Підгрушної на чемпіонаті Європи в словацькому місті Осрблі. Три золоті нагороди у спринті, гонці переслідування та естафеті – такий доробок нашої спортсменки.

І цього сезону звання лідера команди підтвердила Віта Семеренко – «бронза» на чемпіонаті світу у німецькому Рупольдінгу (спринт) та два подіуми на етапі Кубка світу в російському Ханти-Мансійську (спринт, гонка переслідування).

«Віта стала своєрідним талісманом спортивного березня, адже отримує нагороду «Найкращої спортсменки України в березні» вже в четвертий раз», - зазначив Сергій Бубка.

Керманич Національного олімпійського комітету України побажав біатлоністкам гарно відпочити та вже з новими силами розпочати новий переможний сезон.

Дівчата, в свою чергу, пообіцяли не здавати обертів і радувати новими перемогами й надалі.

Звісно, що успіхи спортсмена – це і копітка, щоденна робота тренера. А отже заслужені нагороди отримали й особисті тренери Олени та Віти – Ігор Почонок та Григорій Шамрай, які визнані найкращими наставниками місяців.

«Це досвідчені тренери, які докладають багато зусиль для виховання талановитих спортсменів. Хочеться побажати їм сил, терпіння та виховати ще не одну плеяду біатлонних зірок», - підкреслив Сергій Бубка.

Слова вдячності від президента НОК України прозвучали і на адресу президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака, керманича ФСТ «Динамо» Віктора Коржа, саме дві найкращі спортсменки місяця захищають кольори цього товариства, та обласних влад й громадських організацій Тернопільщини й Сумщини.

НОК України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.