Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 апреля 2012, 11:49
1200
4

Максим ШАЦКИХ: «Арсеналу будет тяжело в матче с Карпатами»

Но у «канониров» есть задание - выиграть все оставшиеся встречи в УПЛ

| Обновлено 21 апреля 2012, 11:49
1200
4
Максим ШАЦКИХ: «Арсеналу будет тяжело в матче с Карпатами»
Максим Шацких

У неділю на «Карпати» чекає непростий виїзд до Києва на матч з «Арсеналом». Про стан команди сьогодні, а також про шанси «Карпат» в наступному матчі Інформаційний центр «Карпати» розпитав у капітана «каштанчиків» Максима Шацьких.

– Грати з «Карпатами» нам завжди цікаво та непередбачувано, тим більше тоді, коли в них налагоджуються справи. В нашій команді зараз непогана атмосфера, всі фізично та психологічно готові до протистояння з львів’янами. У матчі ми, звичайно, розраховуємо лише на перемогу. В нас іншого виходу немає. Це буде домашня гра, а своїх вболівальників ми не маємо права розчаровувати.

– Максиме, останнім часом ваша команда доволі непогано виступає. Яке завдання стоїть перед колективом?
– В останніх турах у нас єдине завдання – виграти всі матчі. Суперники у нас будуть доволі серйозні, але ми зобов’язані в них виграти. Щодо завдання на сезон, то воно вже давно всім відоме. «Арсенал» хоче і може грати в Європі. Ми вже в попередніх сезонах виступали непогано, але наприкінці нам чогось не вистачало, втрачали концентрацію. Цього року ми виступаємо рівно впродовж всього року, тож сподіваюся, ніякого спаду на фініші не буде, нас просто ніхто не зрозуміє. Дуже хочеться, щоб наступного року Київ мав ще одну команду в єврокубках, не лише «Динамо».

– Зовсім недавно ви вилетіли з Кубка України. Чи дуже розчарувала ця подія футболістів, і взагалі, в чому причина невдачі?
– Розраховували і в Кубку вийти до фіналу, тож поразка трохи засмутила хлопців. Але ми не зосереджуємо надмірно увагу на цій невдачі і продовжуємо курс на Європу. Футболісти змирились з тою поразкою, була проведена робота над помилками, а далі ми почали готуватися до наступного матчу. Що стосується причин поразки, то тут основною я вбачаю тотальне невезіння. Ми 120 хвилин контролювали гру, створювали хороші моменти, я пенальті не забив, але нам вічно чогось не вистачало в кінці. Натомість «Волинь» грамотно скористалась своїм моментом, а також футболісти вдало зіграли в обороні. Та знову ж таки зауважу, ми не заслуговували на поразку в тому матчі.

– В останніх матчах «Карпати» вже налагодили свою гру? В чому основна запорука такої ситуації?
– Так, справді, я слідкував за виступами «Карпат», і помітно, що в останніх матчах команда виступає на порядок сильніше. Напевно, їм допоміг переїзд на новий-старий стадіон «Україна», можливо, тут відіграла свою роль заміна тренера, але львівська команда демонструє свій колишній футбол. Нам буде дуже важко в цьому протистоянні. «Карпатам» нікуди відступати, вони хапаються за кожне очко, тож навіть те, що ми гратимемо вдома, не робить нас однозначними фаворитами у цьому матчі.

– І наостанок, ти особисто зіграв чимало матчів з «Карпатами». Який найбільш пам’ятний для тебе?
– Швидше за все, це матч у першому колі. Ми показали хорошу, змістовну гру, не залишили «Карпатам» жодного шансу. Той матч запам’ятався. Але одразу хочу зазначити, що тепер буде інша ситуація. «Карпати» зараз вже не ті, вони злі самі на себе і на всіх суперників. Такі вони навіть небезпечніші, ніж в першому колі. Нам потрібно буде докласти надзусиль, щоб здолати злих львівських левів.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
cdboss1
в 1986 році та 1999-2000 наша любима команда
AndrosPatron
Почему же, я лучше на Арс буду ходить, чем смотреть на потуги Динамо. В чукре судъи выигрывают им, а в Европпе ведь вариантов мало. Как не БАТЕ влетят, так Шерифу. Эхх, где наша бывшая любимая команда
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
abcd77771965
Это Карпатам будет тяжело с Арсеналом! Чушь городишь..