Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 апреля 2012, 19:02
6373
14

Пьерлуиджи КОЛЛИНА: «Меня не так просто запугать»

Легендарный арбитр ответил на вопросы пользователей Facebook и Twitter

| Обновлено 20 апреля 2012, 19:02
6373
14
Пьерлуиджи КОЛЛИНА: «Меня не так просто запугать»
Пьерлуджи Коллина

Матчі якої тільки величини не довіряли П'єрлуїджі Колліні, що став згодом одним із найяскравіших арбітрів в історії футболу. Італієць, який працює нині головним офіцером арбітражу УЄФА, відповів на запитання користувачів сторінок UEFA.com у Facebook і Twitter. Повну версію інтерв'ю дивіться на відео зверху.

Користувач сторінки Ліги чемпіонів в Facebook Кіммо Нейтола: Чи намагалися вас коли-небудь залякати, коли ви зараховували голи або показували картки?
П'єрлуїджі Колліна: Ні! Мене залякати не так уже й просто... Жартую, звичайно.

Користувач сторінки Ліги чемпіонів у Facebook Стівен Кетчпол: Яке найсмішніше виправдання своїм діям давав футболіст, щоб уникнути «гірчичника»?
Колліна: Повинен сказати, що гравці, часом, бувають дуже винахідливі в пошуках виправдань. Думаю, я рано чи пізно напишу книгу, де згадаю кілька таких прикладів. Деякі з них дуже кумедні.

Kevv92 з Ірландії: Що порадите арбітру-початківцю, який мріє повторити ваш успіх?
Колліна: Не думаю, що варто намагатися повторити чийсь успіх. Потрібно бути самим собою. Найкращий метод - старанно працювати. Треба бути готовим до великих жертв. Це єдиний спосіб досягти успіху.

@ ChrisH1994 з Австралії: Ви судили скрізь, де тільки можна, обслуговували найбільш значущі й культові матчі. Чи є стадіон, на якому ви хотіли б попрацювати, але так і не довелося?
Колліна: Так, є такі, але мені пощастило, тому що вдалося побувати на чудових і культових аренах. Однак я ніколи не був на «Бомбонере» в Буенос-Айресі. Я бачив матчі «Бока Хуніорс» і пристрасті, які вирують на стадіоні. Тож цей стадіон як раз із тих, де я б мріяв попрацювати.

@ Jambo_D з Англії: Який гол вам запам'ятався найбільше в матчах, на яких ви працювали?
Колліна: З голів, які трапилися за моєї присутності на полі, найбільше мене вразив м'яч, забитий Роналдіньо на «Стемфорд Бридж». Грали тоді «Челсі» й «Барселона». Роналдіньо забив дуже незвично. Він вдарив не тією частиною стопи, якою зазвичай б'ють. Пробив з-за меж штрафного й поцілив прямо в кут. Причому, пробив в момент, коли ніхто цього не очікував. Можливо, той гол і був одним із найкращих.

@ Casper-Thorsoe з Данії: Яке завдання для суддів ви бачите найважливішим на наступні п'ять років?
Колліна: Футбол змінюється, стає все швидшим. Тому арбітрам стає складніше. І завдання полягає в тому, щоб відповідати нинішнім стандартам. Або хоча б прагнути їм відповідати. Легко не буде, але судді впораються.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Garsia
пусть про Вакса ответит, а не эту пыль в глаза...
Deyy12
полностью согласен. Сам по себе Коллина допускал ляпы еще похлеще чем у нас в чукре.Чего только стоит пенальти в ворота сб. чехии на евро с голландцами )))а его ненешняя "работа" в Украине вообще ниже всякой критики.Когда человек пытается допиариваться вот такими вот конференциями а сам честно не в состоянии сказать мол-"Ребята я тут ничего нерешаю а только служу громоотводом от судейского безпредела и получаю хорошие деньги\читайте откаты\ то этот человек даже не идол а БАНАЛЬНИЙ ЛИЦЕМЕР.ВЫ ЛИЦЕМЕР ПАН КОЛЛИНА. ИМХО
ManUtd
пока будет Зепп Блаттер на посту президента ФИФА - этому не бывать!!! даже после громкого скандала на ЧМ-2010 в матче Англия-Германия (незасчитанный гол Лэмпарда - http://www.youtube.com/watch?v=aVWXDDxd5Mg) вместо видеоповторов поставили 4-го и 5-го арбитра. которые призваны именно для фиксирования голов - никаких других функций они не выполняют, ни разу не видел... за почти два сезона в Лиги Европы ни разу не видел, что главный арбитр совещается с этими "недосудьями" по поводу спорного пенальти... в общем ФИФА вместе с УЕФА делают все чтобы не вводить видеоповторы - скоро доживемся, что за игроком будет закреплен персональный судья)))
Sanek
Судей на свалку! Давай видео-повторы и датчики!
FirstCapital
Запарил уже этот хер лысый. Толку от него ноль!
thirteen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
aygaz
Дружище! Ты уж определись насколько реально купить Колину. А если просто пукнуть, так для этого не обязательно писать целый опус.
konstb333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
konstb333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Rama
Даааааа, тараканов полная голова
Африка купить итальянского судью, это как посадят депутата, потому что пенсионер, смог купить такое решение судьи...
П.с.: судья - это тоже человек, а человеку свойственно ошибаться.
Хотя скорее всего, вообще человек - это ошибка природы
tarakan48
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Отин Гокни
тот гол Рональдиньо
http://www.yapfiles.ru/show/225712/ffb54c387f293af68cd7588a370245c5.flv.html
prok1977
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил