Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Плавание
| Обновлено 17 апреля 2012, 10:26
1555
1

Украинцы добыли медали на этапе Кубка мира по прыжкам в воду

В активе нашей сборной «серебро» и «бронза»

| Обновлено 17 апреля 2012, 10:26
1555
1
Украинцы добыли медали на этапе Кубка мира по прыжкам в воду
Юлия Прокопчук

З передостаннього етапу Світової серії зі стрибків у воду, що проходив в Москві, українська збірна повертається з двома нагородами.
«Срібло» в актив нашої команди принесла Юлія Прокопчук у стрибках з 10м вишки, набравши у сумі 358.65 балів. Ця нагорода дозволила українці піднятись на 4 сходинку рейтингу Світової серії.

З результатом - 391,00 очок чемпіонкою у цій дисципліні стала Чен Руолінь з Китаю, на третій сходинці розмістилась її колега по команді – Ху Ядань (353,20).

На «бронзу» у синхронних стрибках з 3-х метрового трампліну «настрибали» Олександр Горшковозов – Олег Колодій (412,50). Саме цей дует наразі ділить перший рядок рейтингу Світової серії з ще одними українцями – бронзовими призерами пекінської Олімпіади Іллею Квашою – Олексієм Пригоровим.

Перемогу тут здобули росіяни Євгєній Кузнєцов – Ілля Захаров (452,40), другими стали представники США – Крістіан Іпсен – Трой Дюмей (417,15).

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав спортсменів із здобутими медалями турніру й побажав й надалі радувати всіх уболівальників.

НОК України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
qclam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил