Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1829
2

Сергей СИМИНИН: «Попытаемся испортить праздник во Львове»

Лидер «Волыни» - о предстоящем матче против «Карпат»

Сергей СИМИНИН: «Попытаемся испортить праздник во Львове»

Останнім часом Сергій Сімінін – відвертий лідер «хрестоносців». Інформаційний центр вирішив розпитати у капітана «Волині» про сьогоднішній стан команди та про настрій на гру проти «Карпат».

 – Матч у Львові для нас буде дуже важливим, адже це західне дербі. Такі протистояння завжди вагомі.

– За що боротиметесь у Львові?
 – Звичайно, за перемогу. Про щось інше навіть не йдеться. Для чого тоді виходити на поле? Знаємо, що «Карпатам» уже відступати нікуди і вони обов’язково будуть зубами хапатися за перемогу, але ми докладемо надзусиль, щоб зіпсувати футбольне свято у Львові.

– В останніх матчах «Волинь» виступає якось нестабільно. В команди ще залишається чотири гри в чемпіонаті. На що в них розраховуєте?
 – Основне наше завдання – залишитись у Прем’єр-лізі, його ми вже, здається, виконали. Зараз ми повинні подякувати своїм відданим фанам за підтримку, а також на останок залишити про себе приємне враження.

– У міжсезоння вашу команду очолив новий тренер Анатолій Дем’яненко. В роботі та ставленні до команди він дуже сильно відрізняється від вашого колишнього коуча Віталія Кварцяного?
 – У кожного тренера свій підхід та своє ставлення до футболістів. Кварцяний більш імпульсивний тренер, а Дем’яненко основну ставку робить на спокійний мікроклімат в команді.

– Останнім часом у програмі «ПроФутбол» на «2+2» Віталій Кварцяний неодноразово критикував сьогоднішню гру команди. Чи дивишся ти цю програму та яке в тебе ставлення до цих висловів Кварцяного?
 – Дуже часто дивлюся, вважаю її цікавою. Але чогось напрочуд образливого в бік нашої команди я не почув. Віталій Володимирович патріот свого міста та своєї команди.

– «Карпати» останнім часом виступають невдало. Чи буде матч у Львові для вас «пікніковим»?
 – Та ні, аж ніяк він таким не буде. «Карпати» зараз перебувають у глибокій ямі, але настане час, і вони виберуться з неї. Тож до команди зі Львовва треба ставитись серйозно та без шапкозакидань.

– Останнім часом у західному дербі ваша команда пасе задніх. Чи впливає цей факт якось на команду та настрій перед матчем у Львові?
 – Та ні, я б не сказав. Усе, як перед звичайним матчем, хоча можливо, у когось і є шалене бажання поквитатися за попередні поразки.

Інформаційний центр ФК «Карпати», Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
slavun20091
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
patriot29
навіть сильно напрягатись неприйдеться