Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 апреля 2012, 14:36
4186
19

Александр ПИЩУР: «Мы не прислушиваемся к мнению Кварцяного»

Сейчас экс-наставник «Волыни» обычный эксперт, считает нападающий луцкого клуба

| Обновлено 13 апреля 2012, 14:36
4186
19
Александр ПИЩУР: «Мы не прислушиваемся к мнению Кварцяного»
Александр Пищур

На обливаний понеділок «Карпати» гратимуть проти одвічного суперника – луцької «Волині». Про нинішній стан волинян, а також про настрій на гру у Львові розповів нападник «хрестоносців» Олександр Пищур.

– На що розраховуєте у львівському матчі?
– Насамперед на позитивний результат. Таким для нас буде, звичайно ж, перемога. Але хочу зазначити, що у нашій ситуації і нічия – непоганий результат. Докладемо всіх зусиль, аби здобути три пункти, та все покаже гра.

– Останнім часом ваша команда виступає не дуже стабільно: то чудова перемога, то безглузда поразка. Які завдання в команди на останні чотири тури?
– Основне завдання ми вже, здається, виконали – залишитись у Прем’єр-лізі. Це було нашим пріоритетним завдання. Тепер ми старатимемось в останніх турах показати хорошу гру та, за можливості, поповнити свій очковий багаж. Але в основному, ми старатимемось не розчарувати наших вболівальників, вони завжди нас підтримують та вірять у наш успіх в майбутньому.

– У міжсезоння вашу команду очолив новий тренер Анатолій Дем’яненко. Чи дуже його підхід до тренерської роботи відрізняється від підходу вашого колишнього коуча Віталія Кварцяного?
– З етичних міркувань, на це питання я не відповідатиму.

– Останнім часом у програмі «ПроФутбол» на каналі «2+2», де ваш колишній керманич виступає експертом, Кварцяний оцінював гру вашої команди. Чи дивились ви випуски цієї телепередачі і які ваші враження?
– Я багато чув про те, що Кварцяний не надто позитивно відгукувався про гру нашої команди, але на це увагу я не дуже звертаю, адже це суто його бачення. Я і мої партнери не прислухаються до його думок. Він зараз всього-на-всього експерт, тож його думка не надто актуальна.

– Зараз «Карпати» в чемпіонаті виступають невдало. Чи буде для вас гра у Львові прогулянкою?
– Та ні. Гра обов’язково буде дуже насиченою та бойовою, про це навіть не йдеться. Я знаю, що з «Карпатами» останнім часом коїться щось неймовірне. Таке враження, ніби над ними висить якесь прокляття. Але воно в одному з матчів зникне – і тоді суперникам вже буде не до сміху. Дуже не хочеться, щоб це повернення на землю сталось саме в матчі з нами. Ми вже докладемо усіх зусиль, щоб так не сталося.

– Протистояння «Карпати» – «Волинь» вже встигли охрестити західним дербі. Останнім часом у цих дербі брали гору «Карпати». Чи тисне на вашу психіку цей факт і чи є в команді якийсь особливий настрій на цю гру?
– Так, справді, останнім часом ми поступалися «Карпатам» в рахунку, але аж ніяк не по грі. Тож це протистояння має розставити всі крапки над «і» у нашому західному протистоянні. Психологічно ми налаштовані як на звичайний матч, але є певне бажання помсти за попередні поразки.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 19
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
YURIY174
Кварцяний - розумний фахівець, і до його думки варто булоб прислухатися навіть товаришу Пищуру!
kaban400
volun peremoha karpatu 1 liha za vulit fk lvov
SvLutsk
Він окрім як при Кварці ніде толком і неграв,,, може на оборот згадує часи з ностальгією...
taipen
Кварцяний потім вернеться - зуби буде піщур збирати, або валізу.
sanitarium
А по Пищуру - мог просто не комментировать, как и в случае тренировочного процесса. Но опускать Кварца этот щенок не имел никакого права - он червяк против Кварца.
sanitarium
Посмотрим что у нынешнего "керманича" получится. Работал-то он только в Азии да в Динамо с карманными судьями, так что эти "заслуги" не в счет. А вообще сидел бы в своем Узбекистане - уважаемым человеком бы был. Мое личное мнение.
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
klavier_spieler
даа, не вистачає зараз на них усіх Кварца... да ви б гівно з поля викидували десь у першій лізі, якби не Кварц!
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
serggarini4
цього буратіно треба з команди разом і шумаХЄРОМ гнати а не про думку Кварца питати
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
AlexWriter
Puzyara, він досяг більше, ніж ти!
Puzyara
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Kinddog
Кстати, насчёт «Мы не прислушиваемся к мнению Кварцяного» как эксперта, это зря. Он с этой работой справляется неплохо. Самый конкретный и обстоятельный из всех остальных экспертов. Всё по делу и конкретно, с чувством юмора. Очень нра.
Kinddog
Ну не так уж "невдало" выступает Волынь в чемпионате. 7 очков взяли весной. Буряка с Шараном уже и след простыл в командах, а у Демьяненко всё ОК.
Andy_P
Та хто-б вы были, без Кварца... Он и студентов и участковых научил в футбол играть...
A77A12
Запасной?
AlexWriter
А ми не прислуховуємось до твоїх думок!
Сидиш на лавці?! СИДИ!