Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 апреля 2012, 16:03
3255
3

Виталий Михайлишин стал президентом ФСК Буковина

Одновременно Михайлишин занимает пост секретаря черновецкого облсовета

| Обновлено 09 апреля 2012, 16:03
3255
3
Виталий Михайлишин стал президентом ФСК Буковина
Виталий Михайлишин (справа)

Після матчу 25 туру першості України «Буковина» - «Зірка» (3:2) представникам ЗМІ було представлено нового президента чернівецького клубу. Відтепер президентську футбольну посаду обійматиме секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Сьогодні головний тренер ФСК «Буковина» Вадим Заяць вручив Віталію Михайловичу футболку з номером «28» (на фото Василя Кияшка). Зазначимо, що футболку з таким номером Віталій Михайлішин тому, що своє День народження він святкує 28 червня.

«Для мене велика честь та відповідальність стати президентом ФСК «Буковина». Наші краяни люблять футбол і сподіваються на вдалий виступ буковинського колективу. Приємно, що сьогодні «Буковина» здобула блискучу перемогу. Ми і надалі працюватимемо над тим, щоби буковинська команда йшла вперед і у майбутньому досягла вагомих успіхів», - зазначив Віталій Михайлішин.

А ось попередник Віталія Михайловича на посаді президента ФСК «Буковина» Василь Орлецький сказав: «На мою думку, людина, яка обіймає цю посаду, повинна повністю віддаватися справі. Зараз у мене є проблеми зі здоровям. Нещодавно я побував на лікуванні в Ізраїлі. А зараз мені необхідно продовжувати курс лікування. Тому і прийняв рішення залишити посаду президента «Буковини». Відбулися збори за участю акціонерів ФСК «Буковина». На них було прийнято рішення обрати президентом чернівецького клубу Віталія Михайлішина. Я його вітаю з обранням на відповідальну посаду та бажаю Віталію Михайловичу успіхів на футбольній ниві. Гадаю, що «Буковина» досягатиме ще кращих результатів».

Віталій МИХАЙЛІШИН народився 28 червня 1973 року в Чернівцях. У 2001 році закінчив Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича за спеціальністю правознавство та здобув кваліфікацію юриста. У 2011 році вступив до Національної академії державного управління при Президентові України на факультет суспільно-політичного розвитку за спеціальністю «Парламентаризм та парламентська діяльність».

Трудову діяльність розпочав в 2003 році торговим представником ТзОВ «Олбі-РОС» м.Чернівці.
У 2003 – 2005 роках – торговий представник, старший торговий представник ТзОВ «Олбі-Рошен» м. Чернівці.
У 2005 році – менеджер зі збуту ДП «Кондитерська корпорація «Рошен» м. Чернівці.
З 2005 – 2006 роки спеціаліст з методів розширення ринку збуту ТзОВ «Грей-Севастополь» м. Чернівці.
З 2006 – 2008 роки директор ІТЦ «Синал» м. Кременчук.
У 2009 – 2010 роках – заступник начальника управління – начальник відділу оздоровчих заходів управління з питань соціальних послуг Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Київ.
У жовтні 2010 року обраний депутатом Чернівецької міської ради VІ скликання.
У грудні 2010 року затверджений секретарем Чернівецької міської ради.
У квітні 2012 року став президентом ФСК «Буковина».

ФСК Буковина

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
MaxaoM
та яки йспонсор????
Хто він такий?? секретар міської ради!!!! максимум що може- відремонтувати три дороги і вкрасти з лимона.....
П.С. михайлішин- це два корики назад!!
Буковина вперед!
буду чекати кращих часів!
walnoa
Ура! наконец-то появился серьезный спонсор!!!
vibos11
Ну, вот и все. Без настоящего инвестора, команде грозит вернуться откуда стартовали. Орлецкий В.Г. по настоящему предан и любит футбол, но он один не может потянуть команду. В области есть много других более мощных фирм... но нет желаний. Жаль...