Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 апреля 2012, 13:14
749
0

Волынь в красном, Ворскла в зеленом

В Луцке состоялось предматчевое совещание команд

| Обновлено 06 апреля 2012, 13:14
749
0
Волынь в красном, Ворскла в зеленом

В конференц-залі стадіону «Авангард» сьогодні вранці відбулася передматчева організаційна нарада представників луцької «Волині», полтавської «Ворскли», бригади суддів, а також делегата й інспектора ФФУ.

Делегат ФФУ Володимир Поліщук з Рівного повідомив, що стан газону стадіону «Авангард» задовільний, утім нагадав, що увечері синоптики прогнозують в Луцьку опади. Делегат також звернув увагу представників команд на недопустимість декламування расистських та образливих вигуків на адресу учасників матчу, вболівальників.

Правопорядок на території стадіону будуть підтримувати 80 стюардів. До Луцька має прибути приблизно 50 вболівальників «Ворскли».

Рефері матчу Юрій Грисьо (Львів) схвалив ігрову форму команд. Лучани вийдуть на поле у червоній формі, гості – в зеленій. Також арбітр поінформував присутніх про те, що буде вимагати від команд дотримуватися під час гри правил Fair play. Суворо каратимуться стрибки ззаду, удари ліктями, симуляція, незгода з рішеннями арбітра. «Нехай переможе найсильніший», – підсумував Юрій Грисьо.

fc.volyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.