Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3235
1

Буковина осталась без президента

Василий Орлецкий покинул пост, но пообещал и дальше помогать черновецкому клубу

Буковина осталась без президента
Василий Орлецкий

Сьогодні стало відомо, що посаду президента ФСК «Буковина» залишає Василь Орлецький. Ми звернулися за коментарем до Василя Григоровича, який зазначив: «Я присвятив футболові вже 15 років. За цей час займався ФК «Лужани», який блискуче виступав на всеукраїнських аматорських змаганнях. Зокрема, вигравав Кубок України та святкував перемогу у першості нашої держави.

Футбольні справи потребують багато часу. А коли працюєш у футболі, то необхідно віддаватися йому на сто відсотків. Без цього досягти вагомих успіхів неможливо. Зараз у мене виникли проблеми зі здоров'я. Тож необхідно багато часу приділяти лікуванню. А займатиметься справами ФСК «Буковина» у такому обсязі, як раніше, у мене немає можливості. Я прийняв рішення залишити посаду президента клубу, однак залишаються акціонером і членом Президії ФСК «Буковина». Я і надалі братиму участь у діяльності клубу та допомагатиму нашій «Буковині».

Василь Орлецький став президентом ФСК «Буковина» 24 березня 2010 року. Тоді чернівецька команда, яка тривалий час виступала у другій лізі, вела боротьбу за вихід у перший дивізіон. У весняній частині першості України – 2009/2010 наша команда досягла максимального результату – вісім перемог у восьми зустрічах. Звісно, що підопічні Вадима Зайця зуміли підвищитися в класі. Важливим чинником успіху «Буковини» став прихід на посаду президента клубу Василя Орлецького. Дебютного сезону в першій лізі наша команда також виступила вдало – 7 місце.

Керівництво ФСК «Буковина» вдячні Василеві Григоровичу за те, що він зробив для нашого клубу та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

ФСК Буковина

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rh29
ЗАДОВБАЛИ !!!!! мер у вас черновецькийч, а область чернівецька . рос.черновицкая