Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Сборная Украины
|
2652
0

ПАВЛЕНКО: «Румуни сповідують таку ж тактику, як і Ураган»

Гравець збірної України з футзалу Максим ПАВЛЕНКО про перемогу на комадою Румунії 4:0

ПАВЛЕНКО: «Румуни сповідують таку ж тактику, як і Ураган»
Максим Павленко

Гравець національної збірної України та львівської «Енергії» Максим Павленко прокоментував клубній прес-службі гру «синьо-жовтих» із командою Румунії (4:0).

- Румуни впродовж усієї гри сповідували позиційний захист, - каже Павленко. – Вони не бігали за нами, а дотримувалися принципів позиційного захисту. Такої ж тактики дотримується «Ураган». Можливо, румуни ще не пройшли процес перебудови, цього не знаю. На щастя, нам вдалося розкроїти їхній захист і забити два швидких голи. Це нам допомогло оволодіти ситуацією і самим грати від захисту.

- Тобто, після забитих двох голів, ви віддали ініціативу суперникам?
- Так, вони більше володіли м’ячем. Тим не менш, не можу сказати, що у румунів були стовідсоткові нагоди для взяття воріт Євгена Іваняка. Були у них 2-3 моменти, але з ними впорався наш голкіпер. Вдалі дії воротаря додали нам ще більше віри у власні сили. Хочу відзначити, що успіх у першій грі не повинен нас розслабити. Впевнений, що іспанський фахівець, який очолює збірну Румунії, зуміє зробити висновки із першого матчу та добре підготує підопічних до гри-відповіді.

- Максиме, побутових проблем не було? На митниці збірна не затрималася?
- Жодних проблем не було. З української сторони кордону ми доволі швидко залагодили усі формальності. На румунській стороні простояли десь півтори години.         

- Які подальші плани збірної?
- Завтра, о 7-й ранку вирушаємо додому. Увечері, сподіваємося, прибудемо до Львова. 3-го квітня у складі «Енергії» граємо у Луганську із тамтешньою «ЛТК». І відразу після цієї гри прямуємо у розташування збірної в Харкові.

www.energia.lviv.ua
 

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.