Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 марта 2012, 16:56
3238
5

Шаховым интересуются в Голландии?

Стеценко все отрицает

| Обновлено 23 марта 2012, 16:56
3238
5
Шаховым интересуются в Голландии?
Евгений Шахов

Українських легіонерів у європейських країнах (якщо не брати до уваги чемпіонати Білорусі, Молдови) — обмаль. Причина небажання європейців купляти українців — тема іншого матеріалу, а у цій замітці ми розповімо про можливий переїзд нашого співвітчизника у далеко не останній в Європі чемпіонат.

Чутки про зацікавленість «Вітесса», який нині посідає сьоме місце у голландському чемпіонаті, у персоні півзахисника нашої «молодіжки» та дніпропетровського «Дніпра» Євгена Шахова, з’явилися наприкінці минулого року, але тоді здавалося, що далі порожніх балачок справа не піде. Як виявилося — пішла! За інформацією, яка надійшла в «УФ» з достовірних джерел, не так давно «Вітесс» надіслав офіційний трансферний запит дніпропетровському «Дніпру». Якщо простішими словами — голландці зробили нашому клубу реальну пропозицію з продажу півзахисника Євгена Шахова. Звісно, щодо підтвердження цього факту журналіст «УФ» зателефонував генеральному директору ФК «Дніпро» Андрію Стеценку. Втім, заздалегідь продумані питання щодо цього переходу виявилися непотрібними — так вийшло, що діалог містив у собі лише одне запитання й одну відповідь. Традиційно небагатослівний Андрій Вікторович із упевненістю у голосі заявив, що жодного запиту від клубу «Вітесс» «Дніпро» не отримував. Зрозуміло, що через це й коментувати нема чого. В принципі, реакція як для босів вітчизняних клубів цілком нормальна — на наших теренах звітність передусім перед уболівальниками про процеси у клубі вважається чимось дикунським. Однак і забирати право на мовчання в очільників ФК ніхто не збирається.

Наостанок кореспондент «УФ» вирішив звернутися безпосередньо до головного «фігуранта» справи — Євгена Шахова. Але спроби додзвонитися до півзахисника виявилися марними — не підняв слухавку футболіст «Дніпра».

То що, очікуємо наступних новин?

Всеволод ДАВИДОВ, Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
OM27
Просто по поводу Шахова в последнее время постоянно появляются подобные статьи, которые ничего не имеют общего с реальностью. То сватали его в Зенит, теперь в Витесс...
vladislav_taranenko
спасибо, кэп. А в статьи по твоему о чем говорится? Уже и не надо читать?
sizovovan4ik777
Хоть убейте, но не понимаю.. Зачем писать инфу , и в заголовке писать , что уже днепропетровский клуб отрицает єту инфу.. И еще ві пишите "из достоверніх источников , а не пишите из каких именно". Значит можно предположить , что все єто відумка.. Ловите от меня инфу:
"Из достоверніх источников : Артемом Милевским интересуется Реал Мадрид, которій его хочет поставить в пару с Роналду. Но Суркис все отрицает."
OM27
Стеценко уже опроверг эту новость.