Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1740
0

Відбулись Загальні збори Екстра-ліги

21 березня в офісі АФКУ «Екстра-ліга» пройшли розширені Загальні збори президентів клубів

Відбулись Загальні збори Екстра-ліги

У Загальних зборах прийняли участь президенти клубів Екстра-ліги та запрошені представники ФФУ (заступник голови Комітету Професіонального футболу, член Виконкому ФФУ Віктор Дердо), АМФУ (президент АМФУ, головний тренер збірної України Геннадій Лісенчук, перший віце-президент АМФУ Володимир Братусь і технічний директор Віталій Олійник) та представник Державної служби молоді і спорту, державний тренер з футзалу В’ячеслав Калитенко.

На даній зустрічі було обговорено низку питання, які стосуються сьогодення та розвитку футзалу (міні-футболу) в Україні. За результатами обговорення всі учасники розширених Загальних зборів підтримали ідею проведення наприкінці квітня-початку травня Круглого столу з питання взаємодії футзальних (міні-футбольних) клубів з метою участі у чемпіонаті України «Екстра-ліга» сезону 2012/2013 років.

Дирекції АФКУ «Екстра-ліга» доручили організувати даний захід та звернутись до ФФУ, АМФУ та Державної служби молоді і спорту з питання підтримки даного заходу та спільної взаємодії. За результатами Круглого столу сформувати пропозиції щодо формату проведення Чемпіонату України «Екстра-ліга» на сезон 2012/2013 років.

Ще одним питанням порядку денного була організація проведення змагань наступного сезону. Також прийняли рішення взяти за основу проект Регламенту проведення чемпіонату України «Екстра-ліга» наступного сезону та тристороннього договору, направити дані документи для затвердження в ФФУ і АМФУ з метою ефективної підготовки проведення змагань наступного року.

Розширені Загальні збори заслухали інформацію головного тренера Лісенчука щодо виступів національної збірної на чемпіонаті Європи у Хорватії та звернулись із проханням надати після проведення плей-офф чемпіонату світу календар виступів національної збірної на наступний сезон.

Також президенти клубів Екстра-ліги розглянули можливі проекти змін формату змагань на наступний сезон. З метою залучення нових клубів для участі у змаганнях у найсильнішому дивізіоні країни розглянули доцільність міни системи проведення змагань, а саме розподіл на дві зони.

Екстра-ліга

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 37
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 5
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.