Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 17 марта 2012, 15:00
2550
2

Энергия – Кардинал-Ровно. Анонс

Четвертий... Останній?

| Обновлено 17 марта 2012, 15:00
2550
2
Энергия – Кардинал-Ровно. Анонс

У суботу, 17 березня, до Львова повертається великий футзал. Лідер Екстра-ліги, львівська «Енергія», зіграє перший матч четвертого кола чемпіонату України проти рівненського «Кардинала».

Матч «Енергії» та «Кардинала» в Палаці спорту «Галичина» буде останнім очним протистоянням львівської та рівненської команди у цьому сезоні. І хочеться вірити, що це не останнім в історії, адже уже давно в футзальних колах літають чутки, що у «Кардинала» є фінансові проблеми і майбутнє команди наразі є відкритим. Інформація не є офіційною, однак, погодьтеся, диму без вогню не буває…

Львівська «Енергія» до матчу проти «Кардинала» підходить у чудовому настрої, адже у попередньому турі на виїзді здобула непросту перемогу з «Єнакієвцем» і зберегла лідерство в турнірній таблиці. Головне тепер для команди Станіслава Гончаренка та Миколи Сича – рівно стабільно пройти усіх суперників у четвертому колі.

Турнірна позиція «Кардинала» дозволить команді Сергія Піддубного у четвертому колі боротися лише за четверту сходинку турнірної таблиці. Утім, амбіційний «ЛТК» та «Єнакієвець» ставлять перед собою не менш високі цілі.

Згадавши «Єнакієвець», не можна не відзначити перехід до цієї команди одного з лідерів «Кардинала» Волянюка. Михайло уже довів на майданчику, що клуб з Донецької області він підсилив, а «Кардинал» в останніх турах довів, що без Михайла – це слабша команда.
Що цікаво, саме Волянюк забив гол «Енергії» у Рівному, коли львів’яни втратили очки у третьому колі. На початку 2012-го було зафіксовано нічию з рахунком 1:1. У першому матчі першого кола «Енергія» перемогла у Рівному з рахунком 3:1, а от які пристрасті були у матчі другого кола у Львові, вболівальники, мабуть, ще пам’ятають.

Тоді рішення арбітрів по ходу матчу призвели до того, що Сергій Піддубний на якийсь час в знак протесту зняв свою команду з майданчика. Матч у Львові міг не продовжитися, однак усе обійшлося. «Енергія» тоді виграла з рахунком 3:2. Сказати, що Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинала», та усі гравці команди були незадоволені суддівством – не сказати нічого.

Після цієї гри Сергій Піддубний у своїх інтерв’ю неодноразово казав, що «Енергія» - це принциповий суперник для «Кардинала» і на матч з львів’янами у команди буде особливий настрій. Можна не сумніватися, що «Кардинал-Рівне» завтра у Львові спробує дати бій титулованішому супернику, однак, чи буде інтрига на майданчику до останніх секунд матчу, сказати непросто.

Богдан ПАСТЕРНАК

17 марта, суббота
«Энергия» (Львов)  «Кардинал-Ровно» (Ровно)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
Результаты предыдущих матчей – 3:1, 3:2, 1:1
 Арбитры: Игорь Овчинников (Симферополь), Игорь Кравченко (Сумы)
 Прогноз Sport.ua – 4:1

 

Опрос

Голосов 17
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Кардинал-Ровно»?

Победа «Кардинал-Ровно»

4 голоса 23.53 %

Ничья

3 голоса 17.65 %

Победа «Энергии»

10 голосов 58.82 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин сомневается, оставаться ли в Реале. Есть предложения от трех грандов
Футбол | 23 апреля 2024, 13:45 31
Лунин сомневается, оставаться ли в Реале. Есть предложения от трех грандов

Украинский вратарь летом может перейти в другую команду

Источник: друг Милевского пытался подкупить не только 2 игроков Миная
Футбол | 23 апреля 2024, 16:36 19
Источник: друг Милевского пытался подкупить не только 2 игроков Миная

Но футболисты закарпатской команды отказали в «сотрудничестве» Сергею Третьяку

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vovasss
По-перше.. неетично розповідати про якісь міфічні фінансові проблеми не маючи якоїсь офіційної інформації. Бодя, завтра можна запустити будь-яка чутку. Наприклад, що в "Енергії" і "Локомотива" відібрали по 10 очок і "Ураган" їх майже наздогнав, що тоді, це також треба писати... Адже ходять чутки...
По-друге.. Команда Станіслава Гончаренка та Миколи Сича... А чого тоді "Кардинал" не називати команда Сергія Піддубного та Андрій Паршикова... Будемо називати головного тренера і капітана... Чому б і ні... А "Єнакієвець" - команда Олега Солодовника і Миколи Шевцова. А в ЛТК взагалі трьох тренерів називати будемо...
По-третє...А з чого це такі висновки, що після відходу Волянюка "Кардинал" почав гірше грати...Це через програш на виїзді від "Єнакієвця" чи через мінімальний програш "Локомотиву"? Думаєш, з Мішою "Кардинал" б набрав очки в Донецьку і Харкові?
ALTA12
Энергия, желаем удачи и победы.