Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 марта 2012, 15:10
1945
4

Президент Александрии обратился к болельщикам

Николай Лавренко напомнил фанатам о нормах поведения на стадионе

| Обновлено 15 марта 2012, 15:10
1945
4
Президент Александрии обратился к болельщикам
Николай Лавренко

У зв’язку з тим, що останнім часом під час проведення футбольних матчів відмічається практика скандування образливих і нецензурних висловлювань на адресу суддів та гравців команд-суперниць, Президія Федерації футболу України ухвалила рішення, що має стати одним із ключових у боротьбі з численними правопорушеннями, з проявами крайнього екстремізму, вандалізму, неповаги до учасників футбольного свята, що передбачає адміністративне покарання згідно ст.173 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення».

Подібна поведінка найбільш активних уболівальників носить систематичний характер, а ініціатори ганебної поведінки залишаються безкарними. Ми закликаємо усіх, кому не байдужий саме олександрійський футбол, хто дійсно любить, вболіває і поважає ПФК «Олександрія», організовано активно вболівати на стадіоні. Ваша підтримка повинна бути направлена безпосередньо на підтримку футболістів ПФК «Олександрія» і ні в якому разі не носити характер образ на адресу суперника та суддів у полі.
Недозволені емоції, негативна поведінка на трибунах не повинна переважати здоровий глузд уболівальників. Не слід забувати, що поряд з нами знаходяться наші діти, для яких ми повинні слугувати прикладом високої культури виховання і дисципліни. Ми не повинні формувати в більшості вболівальників негативного сприйняття відвідування футбольних матчів. Неправомірні дії з боку найбільш активних уболівальників – «Ультрас» в частині використання ненормативної лексики та інших грубих порушень поведінки порушують Регламент змагань, що в свою чергу можуть тягнути за собою фінансові санкції з боку дисциплінарних органів Прем`єр-ліги по відношенню до клубу.

Давайте разом будемо формувати здорову атмосферу вболівання на трибунах під час проведення футбольних баталій! Ми – за взаємно добрі стосунки між усіма учасниками футбольного свята!

З повагою, президент ПФК «Олександрія» Микола Лавренко

pfcalexandria.com.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vitali_bondarenko
Чудове рішення президента клубу.Думаю,якби президент кожної з команд УПЛ звернувся з таким проханням до вболівальників,то подібних інцидентів на трибунах поменшало б...
Поручик Ржевский
Не знал, что разработка сайта теперь 16 гривень стоит...
F.C.D.D.
У Олександрии сайт жесть))Ребята,дайте мне пару баксов я вам в 100 раз лучше сделаю))