Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1171
0

Артем БОНДАРЄВ: «Матчі проти «Сокола» - принципові»

Інтерв’ю з капітаном ХК «Донбас-2»

Артем БОНДАРЄВ: «Матчі проти «Сокола» - принципові»
ПХЛ

Вже 16 березня на нас чекає старт фінальної серії чемпіонату ПХЛ, де між собою зустрінуться столичний «Сокіл» та донецький «Донбас-2». Поки команди-суперники готуються до першого матчу, короткий коментар для офіційного сайту ПХЛ дав капітан донецької команди – Артем Бондарєв.

- Які враження від дебютного чемпіонату ПХЛ? Як взагалі оцінюєте рівень ліги?
-
Дуже виріс рівень нашого українського хокею, мені здається, особливо з появою Професіональної хокейної ліги. Я вважаю це великим кроком вперед. Завдяки кваліфікованим гравцям, які приїхали до нас грати з інших країн, рівень ліги особливо зріс. Це є досить сильним підсиленням для ПХЛ. З ними, або проти них, завжди було дуже цікаво грати. І цей фінал, що нам залишився грати проти «Сокола», буде гарним закінченням сезону для команди і для мене в цілому.

- Як Ви вважаєте, чому «Донбас-2» так легко пройшов «Беркут» в півфіналі плей-офф ПХЛ? В чому, на Вашу думку, була головна проблема столичного клубу?
-
Я не зовсім погоджуюсь, тому що не легко ми пройшли «Беркут». Перші три матчі були дуже важкими. Це лише останній матч серії був легким за рахунком (прим. авт. «Беркут» - «Донбас-2» 3:9). «Беркут» - дуже міцна команда, яка досить сильно нам попсувала нерви. Ми просто були незручним для них суперником, як на мене. Але в них дуже професійне керівництво, яке має непогану фінансову базу та великі перспективи. Думаю, що в наступному сезоні вони не гірше виступлять.

- Артем, Ви свого часу виступали за «Сокіл», який буде суперником «Донбасу-2» по фіналу. Чи з багатьма хокеїстами столичного клубу Ви знайомі? Наскільки буде цей матч принциповим для Вас особисто?
-
Я знайомий майже з усіма гравцями «Сокола», але зараз представляю донецький клуб і тому на цей час, коли буде фінальна серія, то ніяких друзів в мене не майданчику немає – тільки суперники. Звичайно, зустріч буде дуже принциповою та особливою для мене.

- На Вашому рахунку зараз 6 очок результативності за системою гол+пас (2 закинуті шайби та 4 гольові передачі) в серії плей-офф. Таку ж кількість очок мають Ваші одноклубники – Вадим Аверкін та Андрій Міхнов. Чи є між Вами особиста конкуренція за звання кращого бомбардира команди?
-
У серії плей-офф немає ніякої конкуренції в нашій команді – хто більше заб`є чи набере очок. Конкуренція присутня лише між командами-суперниками.

- Що очікуєте від чемпіонату світу з хокею в першому дивізіоні, який відбудеться з 15 по 21 квітня в Словенії? Як оцінюєте шанси збірної України?
-
Ну як для мене особисто, то на чемпіонат світу треба ще потрапити до складу збірної України. Мені здається, що треба робити все можливе, щоб вийти до елітного девізіону. Скільки вже можна сидіти у першому дивізіоні? Я думаю, що хлопці, котрі будуть представляти збірну на цьому чемпіонаті світу, зроблять все можливе, щоб виконати поставлене завдання. Впевнений, що кожен буде викладатись на всі 100 відсотків – іншого просто не може бути.

Офіційний сайт ПХЛ

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Это не шутка». Суркис назвал игрока Динамо, который будет стоить 300 млн
Футбол | 22 апреля 2024, 10:53 37
«Это не шутка». Суркис назвал игрока Динамо, который будет стоить 300 млн

Президент «Динамо» назвал ценник на Шапаренко

Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки
Футбол | 23 апреля 2024, 06:30 18
Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки

Горняки могут выйти напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.