Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 марта 2012, 19:14
31112
116

Карпаты – Таврия – 2:3 + ВИДЕО

Переможний рахунок не зберегли

| Обновлено 11 марта 2012, 19:14
31112
116
Карпаты – Таврия – 2:3 + ВИДЕО

Як і очікувалось, матч активніше почали «Карпати», які почали шукати шляхи взяття воріт суперника. І в дебюті гри викликав пожвавлення на трибунах дальній удар Лукаса, який пробив впритул зі штангою. Кримчани відповіли не менш небезпечним контрвипадом. Шиндер з лівого флангу прострілював низом у воротарський майданчик, і капітан «Карпат» Тлумак у падінні забирає м’яч з-під ніг Аді.

Атаки «зелено-білих» наростали, і вже Кополовець, який діяв на лівому фланзі атаки, потужно пробив, але надто вище воріт. Захисники гостей часто руйнували атаки львівського клубу, вибиваючи м’ячі на кутові. Але і після цих стандартів оборонні редути кримчан зуміли вистояти.

Обидві команди швидко переходили центр поля і часто при завершенні атак застосовували дальні удари, але і пострілам Назаренка та Кас’яна бракувало влучності. Вище воріт здалеку пробив і Ерік. А Любічіч, завершуючи атаку за участю Калиниченка, пробив сходу в рамку воріт, але удар вийшов не сильним і Тлумак у падінні заволодів м’ячем.

І нарешті, старання підопічних Володимира Шарана увінчалися успіхом, і «Карпати» забили перший гол на «Арені-Львів». Ерік майже з центральної лінії вивів у прорив Лукаса, який відірвався від захисників і пробив низом повз Кахрімана – 1:0. Згодом вже сам Ерік намагався завершити атаку, але цього разу воротар «Таврії» ліквідував загрозу. А наприкінці тайму вже Калиниченко, пробивши сходу після пасу Бусаіді, примусив похвилюватись вболівальників «зелено-білих».

Ледь розпочався другий тайм, як «Карпати» подвоїли рахунок. Після пасу Еріка на ударну позицію лівим флангом вийшов Кас’ян, який наблизився до Кахрімана і пробив низом у ближній кут. Кримчани теж відповіли небезпечним, але неточним ударом Любічіча. А потім досвідчений Калиниченко у штрафному «Карпат» опинився на газоні, і арбітр призначив сумнівний пенальті. До м’яча підійшов штатний пенальтіст Назаренко і пробив низом в протилежний від воротаря кут воріт.

Проведений гол додав впевненості гостям, які на деякий час заволоділи ініціативою, але, захопившись атакуючими діями, ледь не пропустили третій гол. Атака за участю Ксьонза, Кас’яна завершилась ударом Кополовця, але Михайлові з ударної позиції забракло влучності. І тут спрацювало неписане футбольне поле. Калиниченко подав кутовий з лівого флангу, і Гірський, ліквідовуючи загрозу, зрізав м’яч у власні ворота.

Але на цьому неприємності для вболівальників «Карпат» не закінчилися. Калиниченко на лівому фланзі зробив вилазку до штрафного і точну верхову передачу на Шиндера, який, випередивши Ощипка, головою пробив повз воротаря, вивівши «Таврію» вперед.

«Зелено-білі» за підтримки вболівальників «Арени-Львів» намагалися таки вирівняти становище, але м’яч ніяк не йшов у ворота. Мав шанс відзначитись і Ерік, але зі штрафного пробив над поперечиною.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – «Таврия» – 2:3

«Карпаты»: Тлумак, Гирский (Гладкий, 82), Милошевич, Даушвили (Ксенз, 61), Ощипко, Болохан, Ткачук, Касьян, Кополовец (Кинк, 78), Эрик, Лукас
«Таврия»: Дамир, Аделейе, Не (Гомес, 64), Буссаиди, Езерский, Любичич, Назаренко, Калиниченко, Ади (Фещук, 63), Кубик, Шиндер (Путраш, 93)
Судья: Юрий Мосейчук (Черновцы)
 Лукас (36), Касьян (48) – Назаренко (62), Гирский (70, автогол), Шиндер (77).
 Даушвили (6), Касьян (19), Болохан (25), Ощипко (46), Гладкий (91) – Любичич (22), Ади (58), Кубик (91).

Удары (в створ): 13 (6) – 9 (6).
Угловые: 4 – 1.
Офсайды: 3 – 6.

Зрителей: 12.500
Оценка поля: 4
Честная игра: 6,500 - 7,250.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

1:0.Лукас

2:0.Касьян

2:1.Назаренко


2:2.Автогол Гирского


2:3.Шиндер

События матча

77’
ГОЛ !
Гол из 45-го сектора забил Антон Шиндер(Таврия). Калиниченко после прохода по левому флангу мягко навесил на линию вратарской, а там Шиндер головой вколотил мяч в ворота.
71’
ГОЛ !
Гол в свои ворота из 38-го сектора забил Степан Гирский(undefined), который срезал мяч в сетку после подачи Калиниченко.
62’
ГОЛ !
Гол из 35-го сектора забил Сергей Назаренко(Таврия), который четко пробил в угол ворот. Вратарь бросился в противоположный.
47’
ГОЛ !
Гол из 38-го сектора забил Александр Касьян(Карпаты). В контратаке Даушвили бросил Касьена в прорыв по левому флангу, тот вошел в штрафную, и низом пробил в ближний угол!
37’
ГОЛ !
Гол из 35-го сектора забил Лукас(Карпаты). Эрик с центральной линии сделал передачу Лукасу в штрафную, тот принял мяч, и с левой низом отправил его в ворота.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 116
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bing00
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Shulz777
Карпаты сыграли договорняк!!! Отдали игру Таврии, как Динамо Иличевцу-)) Наказать их за это !!! Даешь еще -9....
oleq.v.koval
карпати знову програли в футбол!Шкода,Стадіон -супер.вболівальники супер,футболісти -гамнюки
otorvacio
и кстати,обратит внимание на таврию во второй половине чемпионата,на протяжении пяти последних лет,они попадают в 6-ку после зимы,причем не из-за хорошо проведенных сборов. а за счет сомнительного судейства.про этот матч я не буду говорить,не видел.но вообщем сценарий один и тот же.
otorvacio
как за год можно развалить клуб????
Bandera69
Тепер на черзі обсирон в Харкові чекає... Ну а потім перед домашньою грою з Олександрією щоб ще щось видерти з вболівальників напишуть знову відкритого листа що їм шкода за ігри такі, що їм соромно, та вони приложуть всіх зусиль щоб здолати такого непростого та амбіційного суперника як ПФК Олександрія. Але чує моє сердце щоб і там не обробились...
depositor
Дим, поверни Кононова, Фєдю і Кожанова!!!
Qarpysha
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
gtz0803
КРИСТИНА — 11.03.2012 17:36
В первом тайме "Карпаты" играли отлично!
Поддержка болел-отличная!
Стадион-красава!
---
Перше речення - мимо каси.
З двома останніми - згоден.
volunyak
яке ставлення до футболістів, таке і футболістів до клубу...
Venigret
Карпаты уже могут готовиться к пердиву, а жель хороший клуб еще был год назад.
budbud2012
Димінський - майстер конфлікту і скандалу, і його нічого не змінить. А ось футболістів які розслабляються після забитих голів необхідно штрафувати. Схема така: - забив гол + місячний оклад, пропустили гол - всіх без місячної зарплати, пропустили 3 гола - без квартальної зарплати. І буде стимул у футболістів трошки задуматися і
поміняти гру в майбутньому. Перемог Карпатам.
alm_zone
Феди с Худиком нету - Карпаты в пролете. Может Дыму менее накладно будет в 1 лиге команду содержать, вот он туда ее и тянет.
Костя (Сумы)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
red1982
Кто им виноват,что после 2х забитых голов,они начали выделоватся,мажорится,транжирить момент за моментом,вот и получили то что заслужили.
Vladsheva
Карпати програли в футбол...
Marchello_
Да ну и тренера пригласили , уже сровнялись с Зарёй по 16 очей , делят предпоследние места ,
но то какой футбол показывает , во второй половине чемпа Зоря , возможно уже в следующем туре поменяются с Карпатами местами . Тем более в следующем матче Карпатам играть против Металла на выезде , которому нужны очки , чтобы не отставать от Динамо и Шахтёра.
А Карпаты при Шаране по всей видимости ждёт 1-я лига
Lexa_Simferopol
"І тут спрацювало неписане футбольне поле." - )))))))
а пеналь был!!!) а вот второй гол Карпат - вот это ошибка арбитра!!!
KomDi
Камбэк супер!!! таврия с победой!!
kavansar
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил