Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 марта 2012, 12:48
1743
1

Владимир ГАПОН: «Поставил бы на победу Волыни»

Экс-игрок луцкого клуба верит в победу команды над «Черноморцем»

| Обновлено 09 марта 2012, 12:48
1743
1

Володимир Гапон дебютував у складі «Волині» 20 травня 1995 року у п'ятнадцятирічному віці в виїзному матчі проти київського «Динамо». Тоді Володя став другим наймолодшим футболістом в історії українського елітного дивізіону. Володимир добряче помандрував командами вищої і першої ліги, а після від’їзду з Луцька у 1998 році він ще двічі повертався у «Волинь».

У кар'єрі лучанина були виступи за одеський «Чорноморець», елістинський «Уралан», охтирський «Нафтовик-Укрнафту» і чернігівську «Десну». Гапон тричі допомагав своїм командам вийти до класу найсльніших – у складі «Чорноморця», «Волині» і «Нафтовика». Наразі, Володимир Аркадійович виступає на аматорському рівні за «Ласку» (Боратин) і напередодні матчу «Волині» з одеситами відповів на питання прес-служби клубу.

- Володю, ти грав у «Чорноморці» протягом чотирьох сезонів. Зараз з кимось із «моряків» спілкуєшся?
- Практично ні, бо з колишньої команди нікого не залишилося. Коли буваю в Одесі, можу зустрітися з колишнім начальником команди, з Тімерланом Гусейновим. А у складі зараз – всі новенькі.

- Який свій гол за «Чорноморець» вважаєш найгарнішим?
- У 1998-му ми вилетіли в першу лігу і грали проти ЦСКА-2. Виграли 3:0, причому я забив штрафний теперішньому тренеру воротарів «Волині» Павлу Блажаєву. З метрів двадцяти влучив у самісіньку «дев`ятку». Іншим разом засмутив іншого воротаря лучан, Тараса Чопика, у серпні 1998-го. Забив йому у Луцьку і «Чорноморець» переміг 0:1.

- Влітку 2001-го ти повернувся у «Волинь» з Одеси. Що не влаштовувало тоді в «Чорноморці»?
- Закінчувався контракт, а в Одесі почалися організаційні проблеми, відбулася зміна тренера. Я їздив до Альтмана в донецький «Металург» на оглядини. Але клуби між собою не домовилися і я отримав статус вільного агента. Опинився у Луцьку і не шкодую, бо допоміг команді підвищитися у класі влітку 2002 року.

- Як тобі перший матч «Волині» навесні?
- На жаль, не зміг його повністю подивитися, бо кабельний «Аверс» нещодавно вимкнув канал «Футбол». А судячи із фрагментів гри і відгуків друзів, дебют Анатолію Демяненку вдався. Взято три важливі очки.

- «Чорноморець» - це «домашня» команда чи може налаштуватися на будь-якого суперника?
- Колись це був справжній футбольний бренд. З роками у клубі багато що змінилося. Однак справді - «моряки» - «домашні», на виїзді слабше грають. Але мають дуже потужну підтримку фанів. Утім, я б у поєдинку «Волині» і «Чорноморця» поставив би на перемогу лучан.

fc.volyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LFC-WIN
Уважаю ваше мнение, но с ним не согласен! Победа будет за Черноморцем!