Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 марта 2012, 18:25
1538
1

Владимир ЛЫСЕНКО: «Победа над Динамо устроит Кривбасс»

Но не факт, что нападающий сможет принять участие в поединке

| Обновлено 08 марта 2012, 18:25
1538
1
Владимир ЛЫСЕНКО: «Победа над Динамо устроит Кривбасс»
Владимир Лысенко

Про враження від першого весняного туру, а також про майбутнє протистояння з «Динамо» розповів нападник «Кривбасу» (й водночас вихованець київського клубу) Володимир Лисенко.

— Враження від поєдинку з полтавською «Ворсклою» залишилися, м’яко кажучи, не дуже приємні. Нашій команді дуже багато чого не вдалося зробити з того, чого хотілося. Поле було в жахливому стані. Приїхавши з Туреччини, не могли тренуватися, бо в нас у Кривому Розі все засипало снігом, а тренувальні поля, через те, що замерзли, більше нагадували ковзанки.

— А окрім поля, на яке скаржився також і Юрій Максимов, чи були ще якісь причини поразки («Ворскла» перемогла з рахунком 2:1. — Ю.О.)?
— Складно відразу щось сказати за гарячими слідами. Варто все ще раз переглянути, проаналізувати. У мене на душі залишився неприємний осад після поразки.

— Наступну зустріч «Кривбас» проведе із київським «Динамо». Чи налаштовуєтеся ви на неї як вихованець цього клубу, якимось особливим чином?
— Звісно, так завжди буває, коли граю проти «Динамо». Але побоююся, що не зможу взяти участі в цьому протистоянні. Ще коли догравав матч у Полтаві, в мене дуже боліла нога, через що, власне, мене й замінили. Забив п’ятку. Дуже хотів би вийти на поле, та це буде видно вже ближче до неділі, адже сьогодні ледве встав з ліжка через біль.

— Та все ж, з командним розпорядком ви ознайомлені. Яким чином готуватиметеся до зустрічі з лідером?
— У понеділок для всіх вихідний. А у вівторок розпочнемо цілеспрямовану підготовку до цієї зустрічі. Можливо, для тренувань нам виділять центральне поле, може й ні. Але можу запевнити, що готуватимемося до цієї зустрічі дуже ретельно, адже очки зараз дуже потрібні.

— Важливою складовою підготовки є теоретичні заняття. Що, зазвичай, розповідає тренерський штаб на таких зустрічах?
— Перш за все робиться акцент на своїх помилках. Якщо передивляємося нашу зустріч, то окрім помилок також розглядаються і позитивні дії команди. Якщо ж розбираємо суперника, то дивимося на його сильні сторони, себто на ті моменти, де варто бути найбільш обережними. Так само й слабкі місця в побудовах майбутнього суперника, наприклад ті зони, через які варто вести гру.

— А чи буває таке, щоб на тренуваннях були якісь особливі вправи, так би мовити, під конкретного суперника?
— Ми значно більше уваги приділяємо своїй грі, ніж грі суперника. Тому на тренуваннях ми ставимо свій план гри на тренуваннях. Адже відштовхуємося від своїх сильних сторін.

— Який результат недільної зустрічі задовольнить «Кривбас»?
— Задовольнить, звісно, перемога. Втім, подивимося, суперник — один з найсильніших у чемпіонаті України. Тому, звісно, буде складно. Але при своїх уболівальниках будемо старатися вже не так грати, як з Полтавою. Спробуємо грати в нормальний розкутий футбол. Адже ми, напевно, психологічно недоналаштувалися на цю першу весняну гру. Тому й було хвилювання, а що з цього вийшло, ви знаєте. Думаю, саме розкутість і допоможе в матчі з «Динамо», адже навіть за програш, якщо він буде гідний, нас навряд чи сильно сваритимуть.

Юрій Орос, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Где смотреть онлайн бой Александр Усик – Тайсон Фьюри
Бокс | 18 мая 2024, 05:51 1
Где смотреть онлайн бой Александр Усик – Тайсон Фьюри

Поединок за абсолют пройдет вечером 18 мая в саудовском Эр-Рияде

Новый-старый тренд. Зачем клубы УПЛ создают вторые команды под Вторую лигу
Футбол | 18 мая 2024, 09:05 0
Новый-старый тренд. Зачем клубы УПЛ создают вторые команды под Вторую лигу

Неужели середнякам лиги удастся лучше реализовать то, от чего ранее уже отказались гранды?

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
minolt152
Нашій команді дуже багато чого не вдалося зробити з того, чого хотілося. Так само ничого не вдасться з ДК