Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4779
22

Карпаты извинились перед болельщиками

Главный тренер и игроки львовского клуба написали письмо своим болельщикам

Карпаты извинились перед болельщиками

Своєю безвольною поразкою у матчі проти «Зорі» у Луганську ми вписали одну з найбільш ганебних сторінок в історію нашого клубу. Уся команда це чітко усвідомлює, як і те, що цим результатом, своїм відношенням і грою ми зганьбили клуб, регіон, підвели наших уболівальників. Нам невимовно соромно за той жах, який вам довелося пережити.

Хочемо вибачитися перед всіма нашими вболівальниками. Окремо ми хочемо попросити пробачення у сотні наших найвідданіших фанатів, які за власні гроші поїхали через всю країну до Луганська спеціально, щоб підтримати команду безпосередньо з трибун стадіону.

Поразка з таким рахунком є принизливою і її тяжко прийняти. Але, на жаль, вже нічого змінити не можна. Ми можемо лише вибачитися і повернутися у наступному матчі з новими силами та бажанням перемагати і спокутувати свою провину.

Ми розуміємо ваше розчарування, розуміємо ваш гнів. Однак нам життєво необхідна ваша підтримка, аби вийти з цієї ями і знову чесно дивитись у ваші очі. Адже без вас ми нічого не варті.

Хочемо запевнити, що вже в найближчих іграх ми зробимо все, аби своєю грою довести, що нинішні «Карпати» – це команда, яка вміє грати у видовищний футбол і спроможна вирішувати поставлені перед нею завдання. Сьогодні ми опускаємо голови, але ніколи не опустимо рук.


Головний тренер ФК «Карпати» Володимир Шаран
Капітан команди Андрій Ткачук
Гравці команди «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 22
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Сержик
Вот бы Шахтёр подобное письмо написавл. Луческу признался бы что судьи молодцы, а он кретин, что на аллее славы вместо его именной звезды он сам должен быть замурован. Срна признался бы что он непорядочный, симулянт и не достоин быть капитаном. Бразильцы признались бы что им плевать на клуб, болельщиков и кроме баксов их нечего не интересует (как и главного тренера)...
Deyy12
все это балачки.интересно что напишет команда после поражения или ничьей с таврией? свой никролог? Играть надо а не письма писать.жаль Львовян и карпаты чтото в клубе творится нехорошее.
JaKrevedko
Злетілись "доброжелатели" як мухи на гівно. Яка мотивація в тролів мені так ніколи і не зрозуміти, вдома якісь проблеми чи комплекси?
cdboss1
кожен приймає рішення самостійно,але після 5-1 і головне не бажання гризти землю за свій клуб і місто я особисто на таврію вже не йду
одних вибачень замало---треба не бути безхребетними на полі
а не соплі в листах жувати
DexterLviv
не перди
Puzyara
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
haidamak
Репетиция письма "болельщики, извините за вылет в пердив"))) что бы получить прощение болел нужно сжечь дыма)))0
alm_zone
Лучше бы Дыминский извинился за то, что профукал практически всех лидеров команды.
tulja68
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mostic68
На футбольному полі необхідно "ЗЕМЛЮ ГРИЗТИ", а не відбувати номер!!! ВІВЦІ!!!
tulja68
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Ice888
Головне ,щоб не вибачались за виліт. З таким відношенням до гри це можливий варіант.
Bandera69
До чого тут Шаран? Система гнила. Весь фекакал побудований на вигрібанні побільше бабла а не розвитку клубу, дешевий тренер, гравці вільні-агенти яких по можливості при розкруті вигідно продати, побільше шарфіків продати, побільше народ на стадіон затягнути, та багато іншого. Дихлофос ломаного гроша в команду не вклав! Навіть в цьому зверненні проглядається страх за просрані бабоси, котрі не полізуть в кишеню ПДД коли після такої поразки народу менше на стадіон прийде. Соромно їм? А про Волинь не соромно? Металіст? Арсенал! А Спартак-Горобина? Коли ФК Львів з ПЛ виживали та витягували їхніх конкурентів явно зливаючи їм матчі по 4-0 як Арсеналу - не соромно було? Пацани тут ні до чого, тренер також. Димінського на палю і тоді соромно не буде, за львівський футбол. Памятається давно колись Карпати як програвали то народ їх оплесками проводжав, бо боролись до кінця. А зараз стадо овець, з пастухом... очей підняти неможуть(
horhe14
Шаран! Не выиграешь у Таврии -У.ё.б.у.й.!!!
mmkozik
Димінський - мудак! Вот і вся проблема!
FirstCapital
Тут глубже копать надо-у Карпат президент гнилой. Одно только ситуация с Федецким чего стоит
Tetiy
вся перспективность команды ушла вместе с Кононовым и идиотской политкой управления клубом Дыминского... Жалко Карпаты, ведь крепкий коллективчик был, вот Вам и отсутствие Федецкого, Кожанова - лидеров клуба. Вместе они даже в сборную вызывались, а теперь никто из них до этого уровня откровенно не дотягивают.
san68-68
Достойное письмо. Респект. Карпатам удачи!
naboo
Из князи в грязи, а ведь реально перспективная банда была
Dr.Bykoff
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил