Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 марта 2012, 17:03
1379
0

Кирилл СИДОРЕНКО: «В команде многое изменилось»

При Буряке «Александрия» будет играть в два форварда

| Обновлено 02 марта 2012, 17:03
1379
0
Кирилл СИДОРЕНКО: «В команде многое изменилось»
Кирилл Сидоренко

Напередодні 21-го туру Епіцентр Чемпіонату України прес-служба ПЛ поспілкувалась із захисником Кирилом Сидоренком, чия «Олександрія» у надважливому матчі прийматиме «Волинь».

− Кириле, довгий час твоя команда займала одне з двох останніх місць, але на перерву пішла 14-ю. Це важливий фактор?
− Думаю, позитивний момент тут присутній. Адже моральний аспект ще ніхто не відміняв. Настрій став кращим й у гравців, й у керівництва, додалось упевненості. Але переоцінювати теперішнє становище не варто, тому що перевага над конкурентами у нас мінімальна.

− Наскільки для футболістів зміна тренера стала несподіваною?
− Безперечно, ніхто не очікував зміни наставника. За великим рахунком, все у нас складалось нормально. Потроху додавали, але на більше від дебютанта, напевно, не варто було розраховувати. Вголос неодноразово заявлялось про довіру, яку має Володимир Шаран від Миколи Лавренка. Але було прийняте таке рішення, яке футболістам не потрібно обговорювати. Часу на розмови немає.

− Чи відбулись кардинальні зміни у щоденній роботі команди?
− Змінилось багато що. Це і тренувальний процес, і внутрішній розклад, побутові моменти. Але дивуватись тут не можна: так відбувається майже завжди, коли новий тренер починає будувати свою команду.

− А що стосується ігрового малюнку…
− Не скажу, що награвали щось абсолютно нове. З того, чого не було раніше, це гра у два форварди. Але ми випробовували різні тактичні схеми, і зможемо варіювати ними. Леонід Буряк попереджав нас, що план на гру будемо обирати, виходячи з різних факторів.

− Зрозуміло, що завдання «Олександрії» зберегти прописку у Прем’єр-лізі. А чи зараховуєте ви до своїх конкурентів у цьому питанні першого весняного супротивника − «Волинь»?
− Суто теоретично багато команд ще не забронювали собі спокійне життя. Вдалий старт − лише дві перемоги − і ми здатні наздогнати і випередити тих же лучан. Те саме стосується і «Зорі», яка, на мій погляд, взимку підсилилась. Для нас надзвичайної ваги набувають найближчі два поєдинки − матчі з «Волинню» та «Оболонню» будуть визначальними, враховуючи, що до завершення сезону не так багато турів.

− У лучан також новий тренер. Готуючись до суботи, відштовхуєтесь від тієї «Волині», з якою грали влітку?
− Наш суперник має не лише нового тренера, але і виконавців. Поки ми індивідуально не розглядали можливий склад «Волині». Але знаю, що тренерський штаб займався цим питанням, і всю необхідну інформацію ми своєчасно отримаємо.

− «Олександрія» також зазнала великих змін у заявці. Зокрема, усі відзначають втрату командою Давіда Таргамадзе. І наскільки вписались новачки у команду?
− Безперечно, Таргамадзе важив багато для колективу у цілому. Але футбол − командна, а не індивідуальна гра. Тому один спортсмен не має вирішувати все. Було чимало прикладів, коли лідер залишав ту чи іншу команду, але це не впливало негативно на виступи. Щодо наших новобранців, то хтось вже зараз повністю адаптувався, хтось − поки що ні. З мого боку буде некоректно давати більш детальну характеристику.

fpl.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Все решилось на тай-брейке. Определена вторая финалистка турнира в Мадриде
Теннис | 03 мая 2024, 01:01 2
Все решилось на тай-брейке. Определена вторая финалистка турнира в Мадриде

Арина Соболенко в трех сетах одолела Елену Рыбакину на соревнованиях WTA 1000 в Испании

Украинский специалист возглавил тираспольский Шериф
Футбол | 03 мая 2024, 17:27 1
Украинский специалист возглавил тираспольский Шериф

Юрий Гура уже приступил к выполнению своих обязанностей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.