Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 29 февраля 2012, 12:02
1746
1

Юные украинцы громят Данию

Подопечные Олега Кузнецова отгрузили в ворота соперника 5 голов

| Обновлено 29 февраля 2012, 12:02
1746
1
Юные украинцы громят Данию

Готуючись до старту відбірного еліт-раунду ЧЄ-2012 (U-19), юнацька збірна України (футболісти 1993 року народження) провела перший із двох запланованих товариських поєдинків проти данських однолітків. У зустрічі, що відбулася 28 лютого в критому манежі тренувальної бази київського «Динамо» в Кончі-Заспі, підопічні Олега Кузнецова святкували перемогу з результатом 5:1.

Покарання за помилки

Протягом першої півгодини гра проходила на зустрічних курсах. Данці ні в чому не поступалися господарям, але біля власних воріт припустилися кількох помилок, за що й були покарані. Вже на 12-й хвилині нападник донецького «Шахтаря» Владислав Кулач відкрив рахунок, а на 32-й перевагу українців подвоїв форвард московського «Динамо» Борис Тащі.

Домінування господарів

Невдовзі гості спромоглися скоротити відставання до мінімуму, однак на перерву команди пішли за переваги синьо-жовтих у два м’ячі. Гол «у роздягальню» забив хавбек «Шахтаря» В’ячеслав Чурко. Третє взяття воріт деморалізувало гостей, і другий тайм пройшов уже за повної переваги збірної України, яка втілила її в голи київського динамівця Олександра Єрмаченка та того ж Кулача.

На шляху до Естонії

Другий спаринг із командою Данії також відбудеться в Кончі-Заспі й розпочнеться в четвер, 1 березня, о 13.00. Нагадаємо, що наші співвітчизники, як і данці, успішно подолали перший етап відбору ЧЄ-2012 (U-19) і наразі готуються до наступних випробувань. В еліт-раунді українська команда змагатиметься в четвертій групі, де в травні сперечатиметься за путівку до фінальної стадії з ізраїльтянами (26-го), ірландцями (28-го) та господарями-португальцями (31-го). Вирішальні баталії з 3 по 15 липня прийматиме Естонія.


Україна (U-19) − Данія (U-19) − 5:1
Голи: Кулач (12, 65), Тащі (32), Чурко (45), Єрмаченко (48) − Корнеліус (37).
Україна: Шевченко, Братков, Приндета, Трубочкін, Чорноморець, Вакуленко (Полюлях, 60), Тащі (Малиновський, 73), Буяльський (Орловський, 60), Єрмаченко (М’якушко, 67), Чурко (Балан, 73), Кулач (Бохашвілі, 80).

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
movkli
Тащи уже форвард?